Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aliexpres více kusů nebo jedna zásilka?

Od: totak® odpovědí: 4 změna:

Kdo máte víc zkušeností s Aliexpress?

Potřebuju vědět, jestli mi pošlou jeden balíček přes 20 usd nebo 5 balíčků s menší cenou, když objednám zboží od více obchodníků. Logická je druhá varianta, ale rači se zeptám, než bych sponzoroval dvěma stovkama poštu a platil dph.

Díky za rychlé odpovědi,

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fiser22*
hodnocení

2x

Pokud objednáte od více obchodníků pak vám pošlou více balíčků - od každého obchodníka jeden, Aliexpress je v tomhle něco na styl aukra. Běžně tam takto objednávám a chodí to porůznu, něšco přijde dříve, něco později, samozřejmě od různých prodejců

hodnocení

Dík za rychlost, To ještě můžu využít toho 11.11,

stirecek*
hodnocení

0x
Od každého balík zvlášť, nebydli všichni na jedné hromadě. A neboj, slevy budou i zítra, ja jsem žádné nenašel. Někteří měli dokonce dražší nez minulý týden.
doplněno 12.11.15 21:02: Já jsem dnes objednával za stejné ceny jako včera. Žádná super akce to nebyla. Mám vyhlednutou bundu nakolo, včera sleva na 26 USD ze 40 a dnes jsem ji našel za 29. Začátkem března bude stát pod 20 :)
hodnocení

Myslel jsem si to, že to každý obchodník posílá na své triko ale pro jistotu jsem se zeptal. Pošta nemá celní projednání zrovna za lidumilnou cenu, o DPD ani nemluvě. Tam teď změnili sazby a jak je v čechách zvykem, tak samozřejmě k horšímu. Trocha výhodnějších cen se mi včera najít povedla i když vím že to samozřejmě udělali jako Baumaxx. Zvedli běžné ceny a z nich pak udělali slevy tak aby nula od nuly pošla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]