Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prstýnek ke svátku

Od: karell* odpovědí: 7 změna:

Hezký večer, je mi 17let mám přítelkyni jsme spolu už asi rok a ona bude mít teď svátek, vůbec mě nenapadá co jí dát tak mě napadlo že bych koupil prstýnky stejnej pro mě a pro ni že by to mohlo být takové hezké gesto, ukázka že mi na ní záleží. Co myslíte jo nebo je to blbost? *smich*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Vím, že to dnes mladí dělají, pro ty starší už prstýnek znamenal mnohem víc. Ale dnes jsem viděla krásné z chirurgické ocely, prsteny, řetízky, přívěsky a cena nijak vysoká.

hodnocení

0x

Hezký večer karell, to už ale bude skoro vypadat jako zásnuby, jestli vám to něco říká, jinak to hezké gesto samozřejmě je, ale když koupíte prstýnek jenom pro ni, jistě to ocení stejně a to, že vám na ni záleží přece můžete říct ústně při gratulaci. Ještě vám něco poradím, jestli vermomocí chcete koupit něco dohromady, existuji řetízky s přívěšky s rozpůleným srdíčkem, každý z vás by nosil 1 půlku, nebo ona srdíčko a vy klíček k tomu srdíčku-další přívěsek. Myslím si, že vzhledem k vašemu věku by to bylo lepší, co myslíte?

eulalie*
hodnocení

0x

Hele, synku, a kolikrát ten prstýnek ještě budeš kupovat? A zrovna k svátku? To snad k narozeninám, ne? Ale co, ty ze stříbra jsou stejně za pár korun, tak proč ne prstýnek... Klidně ho kup. Aspoň bude mít po tobě co mrsknout, až se budete za čas rozcházet... promiň, to byl pokus o žert.

krasula
hodnocení

0x

Nevím, ale mně to připadá moc. A takové vážné a zavazující. Spíš na narozky, ale k svátku? Mně by se víc líbil přívěsek a jen pro ni. Nebo něco, co souvisí s jejími zájmy.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Kamaráde když nevíš co ji koupit teď ke svátku, co ji budeš vymýšlet k narozeninám a svátkům například po zbytek života. Letos prsten, pak náhrdelník, kožich, auto a nakonec malého kabelkového psíka?

Ta volba pro ni a pro něho není špatná věc. Je to otázka vkusu a toho co má tvá přítelkyně ráda. Hlavně pozor na rozměry.

hodnocení

0x

Normalne s nou chod na prechadzku po meste nahod temu o co ide a chodte vybrat spolu.Prsten urcite nie.Na to by som siel neskor.Nausnice su fajn napad alebo nejaku drobnost...privesok...decentnu retiazku...Zavisi od stadia vasho vztahu..kam ste uz pokrocili ale to uz snad vies.

hodnocení

0x

já bych jí dala k svátku kytičku a pusu, tento nápad na dárek si schovej k vánocům nebo narozkám :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]