Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce pro FGreality

Od: uriaska* odpovědí: 17 změna:

Dobrý den,

mohli by jste mi někdo napsat jestli máte nějakou zkušenost s FG reality.

Děkuji

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
vše už bylo řečeno

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

novynick*
hodnocení

2x

Dobry den,

paklize Vas prace u FG- REALITY nebo FAMILY- G zajima,

durazne doporucuji jeste pred podpisem smlouvy si ji vzit a zajit za pravnikem, at toto prozkouma. Nebude vas to stat vice nez 200 Kc a vse nezaujate vysvetli.

Jen takova poznamka. Neni to trosku divne, ze v dnesni pracovni krizi Vas primo presvedcuji a lakaji na tak zavratne zisky?

scott*
hodnocení

0x

Dobrý den,

mohu se prosím zeptat, co máte konkrétně na mysli? S touhle společností mám mnoho zkušeností.

Martin

renataxxx

Ahoj, hledají spolupracovníka do kanceláře/realitní makléře, náplň práce - telefonická komunikace s klienty. Máte s tou firmou někdo zkušenosti, je nutný živnostenský list? Dík za odpovědi. R.

noname2
26.09.09 14:11

Ano je.

scott*

Dobrý den,

vidím, že už jste dostala přímou odpověď. Takže to potvrzuji. ŽL je nutný. Nicméně já jsem si s touhle společností přišel na své :), v kladném slova smyslu a nemohu říci křivého slova proti FG. A také jsem se tam spoustu věcí naučil.

Martin

kiwuska

od FG ist co najdalej pisala som si s jednou babou a ona vravela ze sa kvoli nim zadlzila pretoze si zobrala uver a ma este 2roky splacania takze tak.ja som tam bola na pohovore ale nejdem do toho.

scott*

Dobrý večer, víte, uvedu Vám to na příkladu-k Vaši první reakci:"Slyšel jsem, že guláš je hnusný, a že se nedá jíst. Já si ho ale koupil a zjistil jsem, že je dobrý." Chápete, co tím chci říci?

A k druhému přízpěvku: Paní se zadlužila k vůli nim? To asi ne. Pani se zadlužila k vůli sobě, protože to chtěla. Jinak by se nezadlužila. A pravděpodobně nevyvíjela takovou činnost, aby vydělávala. Víte, peníze Vám zadarmo nikdo nedá. Já jsem tam pracoval, a byl jsem spokojený. Takže pokud mi někdo, kdo tam nepracoval, ale pouze něco slyšel, bude tvrdit, že je to špatná firma, tak je to pouze tvrzení, které není jeho, ale jen ho někde slyšel. Berte to, co tady píši, jen jako můj názor a reakci na to, co jste napsala. Určitě se Vás nechci nijak dotknout. Mějte se hezky.

sott

Dobrý večer, víte, uvedu vam príklad: "Na každém šprochu, pravdy trochu." Chápete, co tím chci říct?!

Myslím si, že neni v zájmu nikoho jen tak poškozovat jméno jiné firmy. Ale podívate se li podrobněji na pozadí firmy, už jen to, jak je firma koncipována vypovídá o jisté nesuverenitě.

Moc dobře vím jaké to je když vám někdo slibuje hory doly a skutek utek. Asi tak se musela cítit zadlužená paní. A že vam penize zadarmo nikdo neda? Přesně todle praktikuje tato firma. Chce po zaměstnancích peníze (už jen to mi přijde nelogické, nabízet někomu práci a zároven po něm chtít peníze), aniž by byl znat nějáký výsledek. Mnohem uváženější by bylo strhnout si z prvních provizi daný obnos. To že vyžadují ŽL je v pořádku, ale je to asi všechno.

mier

scott*

Dobrý večer,

děkuji za Vaši reakci.

Určitě Vám dávám za pravdu skoro ve všem, co píšete. Proč "skoro ve všem"? Tato firma bohužel nenabízí zaměstnání, ale spolupráci. A v tom je velký rozdíl. Kdyby někdo chtěl peníze za to, že Někoho zaměstná, tak by to bylo protiprávní a sakra špatné. Ale jak jsem tady k tomuto psal už nekolikrát, já s touto firmou spolupracoval a mám k ní jen a pouze kladný vztah.

S pozdravem

scott

abc*
hodnocení

0x

a co říkáte na ten poplatek 27000,- co chtějí při podpisu smlouvy?

jin*

ze své zkušenosti vím, že poplatek je téměř u každé realitky, u některých navíc není možnost garance vrácení peněz, ale věřte, že pokud začnete tu práci opravdu dělat (nemyslím ty, co si koupí licenci, a budou nečinně čekat, až k nim peníze přiletí), budete brzy finančně za vodou a garanční poplatek Vám bude připadat směšný ;)

aaaaaa*

proboha co toto je za nesmysl! o vstupním poplatku jsem slyšela pouze od firem, podobným této...zajímala jsem se o práci pro realitní kanceláře a znám několik makléřů - vstupní poplatek je naprostý nesmysl a podvod!

silonda

Mate uplnu pravdu. Tiez som som naletela. Na slovensku 1.060 eur. Draha skusenost. A to ani netusite aky arogantni lenivci sedia v Bratislave. Vyinkasuju a serinkaju na vas. Medove motuzy pred zaplatenim, h...o potom.

see

tak jak to je ma tu licenci cenu si kupovat,,me to prijde taky divne ze v krizi slibuji tak standartni zisky a jeste kdyz vam reklo nekolik makleru ze je to nesmysl neco na tom bude

novynick*

Zdravim, no licenci nevim zda se to tak da nazvat...

Kadzdopadne necekejte, ze se o vas nekdo postara. Muzete si prijit na sve penize, ale to musite byt hodne zrucny v presvedcovani lidi a mit zaludek na to mlzit a mlzit. Podle slov jednoho z hlavnich manageru spolecnosti. U firmy zustava max.9% z rad novych zamestnancu.Ostatni to nezvladnou. Tak ted zalezi na vas, jak si verite a jestli budete investovat takove penize do neceho co vam bylo vysvetleno cca 40 min rozhovorem velice vstricnym a usmevavym zamestnancem Family G.

podvedeny*
hodnocení

0x
Upraveno administrátorem Poradte.cz:
fa FAMILY G se zabývá reklamní inzercí, účastníci jejího programu zakupují kupóny na tuto reklamu a jejich cílem je prodat tyto kupóny za stanovenou cenu. Rozdíl mezi nákupní a prodejní cenou je zisk prodejce. Ve smlouvě je možnost zpětného odkupu těchto kupónů po odečtění 3tis a prokázání snahy o jejich prodej.
Původní text nesprávně obviňoval výše uvedenou firmu ze zlodějských praktik apd. Doporučuji přemýšlet o tom, do čeho jdete a nelitovat chvilkého zkratu ve vidině v rychlé zbohatnutí.

dle právníka. Zveřejněním interních materiálů a dalších skutečností byla porušena smlouva mezi FamilyG a zájemcem. Dále byl porušen paragraf 12, zákona 121/2000 Sb. (autorský zákon), protože práva k uvedenému dílu jsou spravována společností FamilyG a jakékoli kopírování je nedovoleno.

Dále byl porušen paragraf 17 až 20 (obchodní tajemství, protože se jedná o obchodní tajemství) zákoníku 513/1991 Sb. v platném znění (obchodní zákoník) a paragraf 19b (ochrana dobré pověsti) zákona č. 40/1964 Sb. v platném znění (občanský zákoník).

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]