Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porucha rovnováhy v levém uchu

Od: stanavaf® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat na skutečné zkušenosti s touto diagnózou.

Nedávno se mi točila hlava, závratě a moje nerovnováha mířila k levé straně. Nebylo to, že bych se "plazila", ani jsem nezvracela, ale bylo to dost nepříjemné. Na neurologii jsem dostala kapačku a domů potom Betahistin actavis. Neříkám, je to o něco lepší, ale pořád to není takové to ono. Otočím rychleji hlavou a už se malinko rovnám. Taková permanentní "kocovina". Léky užívám v podstatě týden. Prý po čtyřech dnech by to mělo odeznít a - nic, trvá. V létáčku u léků je napsáno, že se zlepšení projeví za několik týdnů. Potom mám zajít na ORL. Nejsem odrovnaná, funguji, trochu pomaleji, opatrněji, ale funguji.

Jaké jste to měli/ máte vy, přejde to vůbec?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

terinecka*
hodnocení

0x

Manžel na tohle také trpí,ale stavy jsou podstatně horší. Za 20 let tohle měl 3x,pokaždé sanitka, špitál,kapáky,léky. Zbavit tohoto se nedá, prostě to dříve či později přijde. Je to porucha a jediné co by snad šlo je brát doživotně léky,což se nám zdá zbytečné vzhledem k intervalů, cca jednou za sedm let.

hodnocení

Děkuji, takže to snad přejde ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]