tak prejdu k veci.s pritelem jsme spolu dva roky.prvni pul rok jsem ho nesmirne milovala ale pak jsem ucitila ze o me maji zajem i jini a zacalo mi to delat naramne dobre.ale s nim jsem chtela byt stale.udelal by pro me vse,dal by mi cely svet a ja byla pysna a hresila na to.preslo to do toho ze jsme spolu byli rok a pul a porad me nesmirne miloval na jinou by nepomyslel,a ja si zacala myslet ze ho asi nemiluju zacal me stvat nepotrebovala jsem ho videt.a on to porad snasel.ja ho trapila a on to porad snasel.kamarady jsem mu zakazovala a on je kvuli me odvratil na druhou kolej byl se mnou porad kdy jsem chtela zanevrel i nad rodii,proste se z cele lasky stal mym pejskem.cim vic jsem vedela ze ho mam jisteho tim vic jsem dovolovala...kdyz si to reknu je mi ted ze me na bliti s prominutim.no a je to tu.zlomova chvile.zalhala jsem mu a jela jsem na bazen se tremi kluky a nic jsem mu nerekla.samozrejme se to dozvedel a ja zapirala do posledni chvile.az jsem se priznala.zlomilo se to v nem.a po tydnu mi rekl ze uz se tak rok v nasem vztahu trapi ale ze i za cenu ze me nesmirne MILUJE tak radsi bude sam nez aby se takhle trapil...v tu chvili jsem se malem skacela.uvedomila jsem si co jsme spolu zazili so pro z,ze nikdo pro me nema vetsi cenu a miluju ho nadevse co na tomto svete existuje.zacala jsem mu slibovat jak to bude dobre a on z tomu uz neveri.az kdyz jsem si sahla na uplne dno tak jsem zjistila jak ho miluju.behem tydne jsem prehodnotila cely svuj zivot...vzdy jsem byla sobecka za nas vztah jsem mu nic nekoupila a ted.sla jsem na brigadu ze si neco koupim na sebe a misto toho jsem koupila jemu jeho vysneni retizek a mikinu a vubec mi to nevadilo.udelalo mi to hroznou radost.prestala jsem byt nafoukana a ukoncila jsem styky se vsema klukama co mu vadili.zacali jsme na novo.davam mu volnost,pratele lasku jako cele more,uplne vse...i jsem byla za jeho prateli a omluvila se i jim jak jsem ublizila jejich kamaradovi a jak jsem prehodnotila kvuli nemu svuj panovacny zivot.je ze me ted uplne normalni fajnova obycejna holka co vzdy chtel...ALE:ja se tak mucim.pry mi nic nebude vracet ale kdyz´je ted se mnou jako bychom si prohodili role.citim takovy chlad ze me to uplne nici.nemuzu dal:,(driv me rikal jak beze me nemuze zit,jak me nikdy neopusti planovali jsme rodinu a ted uz mi to nerekne:,(rekl mi ze se to v nem zlomilo a ma strach mi davat to co driv aby to nespadlo do starych koleji.pry me porad stale miluje,ale uz me nemusi videt porad.chce zit uz uplne jiny zivot.chce ted pratele,parby,me ale ne tak casto.proste chce si ted vynahradit co jsem mu odpirala.pry se mnou chce byt ale chce uz zit takovy dospeli zivot co je po dvou rokach bezny.proste videt me den a druhy den jit treba s prateli.nebo kdyz se rozhodne ze o vikendu pojede s klukama abych mu neztropila scenu duverovala mu a rekla v pohode milacku.uvidime se zitra.aby proste za mnou jezdil nateseny a ne z povinnosti.aby jsme se milovali ne z povinnosti ze mam chut ale az se na to budem citit oba.proste si ted rekl ty kriteria co chctel cely nas vztah ale vladla jsem ja tak mel strach cokoliv rici.ja mu ted tohle vse dopravam i kdyz je to strasne tezke.zvyknout si na to...ale rposte nevim co se s nim deje.nedava mi tu lasku co driv.nepise mi uz zamilovane sms,ale normalni.co delam a tak.sotva zavola a furt ma neco v planu ze se vidime co nejmene.a tim vsim mi nahrava ze se porad ptam co s nim je proc neni jako driv a on na me vyjizdi at uz porad nic neresim a nic si nenamlouvam.proste se ze me zacina stavat blazen.predstavuju si i to co nenistale ho ze zoufalosti z neceho obvinuji a on uz je na me dokonce i zlej.pry chce mit uz klidny vztah.JENZE:tim vsim jak se ke mne chova spadla moje duvera k nemu..jeden den se ho ptam budes spat u nas? pry ne ze bude po treninku doma chce si odpocinout.tak rikam dobe ale ne ze se dozvim zes nekde lital.pry ne neboj.tak jsem se sebrala sla jsem s pejskem az za nim a pise mi 21:28:MILACKU LEZIM VE VANE A JE TO BOMBA...A ja mu pisu ve 21:30:A JA STOJIM PRED TVYM BARAKEM A JDU SI PRO PUSU...A on na to:COZE?ALE JA UZ NEJSEM DOMA JSEM S KAMOSEM NA VYJIZDCE S AUTEM...toz otazka proc mi takhle zalhal?tvrdil mi ze mel strach mi rici ze nekam jde kdyz mi slibil ze bude doma ale kamos uz mu cekal pred domem tak ho nechctel odmitnout...A CO Z TOHO PLYNE PRO ME?...Ze kdyz mi ted cokoliv rekne ze nekam jde s klukama tak se dokola ptam a nelzes mi,jdes vazne tam atd...PANEBOZE co mam uz delat...a do toho si zacal psat se svoji udajnou nejlepsi kamoskou tak mam strach aby me nezacal i podvadet a nerikal mi ze jezdi za kamosema a pri tom jezdil za ni.pra maji stejne zajmy.I kdyz mi stale rika ze me miluje a chce zit vazne se mnou.ze on me narozdil ode me nikdy nepodvedl.aby ted nezacal.ja proste nevim.ted ho porad podezrivam.nedavno ji psal jestli ji muze zavolat ze by chtel pokecat...ale ja ma strach ze se s ni chce vice zblizit.i kdyz mi tvrdi ze ne ze to asi nikdy nepochopim ze mezi nima nikdy nic nebylo a nebude.proste nevim...ja uz nemuzu ja ho nechci ztratit.vzdyt jsme toho tolik vybudovali. a ja se zmenila.ale co ted on...pry strasne chce mi davat to same ale jak se to v nem zlomilo tak to pry zatim nejde ale stale me miluje.ja tonechapu...ja proste nevim-poradte:,(at uz se nemucim...ja proste uz nemuzu dal a bez nej zit nikdy nebudu.bud s nim a s laskou jako driv nebo uz vubec.porad prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.dekuju budu vam moc vdecna.
Je strašně těžké uspokojivě odpovědět. Podivný vztah, který jste si vybudovali, podle mne nemá žádnou perspektivu. Myslím, že jste oba velice mladí (obsah textu na mne tak působí) a na vztahu, který se vám pozvolna rozpadá, jste stavěli svou bodoucnost. Nechte volně přejít tento stav do přátelství. Domnívám se, že by jakési násilné pokračování nakonec vedlo k nepřátelství, což by asi nebylo úplně ideální. Zachovejte si jen ty hezké vzpomínky a oba si najděte partnery jiné, takové, s kterými se nebudete nuceni vzájemně trápit. Myslím, že většina lidí prochází obdobím, kdy si myslí, že právě přichází o tu největší lásku a s pocitem hroutícího se světa upadá v naprostou beznaděj. Brzy však zjistí, že ta pravá láska ho teprve čeká a na minulost nakonec vzpomíná s úsměvem... Toto je však můj názor a jsem dalek ti jej jakkoliv vnucovat... Hodně štěstí
Strejc to popsal dobře. Je to i moje rada. Víš, ty ho nechceš teď ztratit, ale celý ten zhruba rok jsi dělala všechno pro to, aby se váš vztah rozpadl. Tvůj přítel to kvůli lásce k tobě přetrpěl. Teď je situace téměř opačná. On se chce pobavit se svými přáteli, což jsi mu tak dlouho znemožňovala. Nediv se tedy, že když to obrovské napětí opadlo, tak váš vztah je teď jiný než si představuješ. On má teď draze vytrpěnou svobodu a ty, co máš vlastně ty. Ty máš pouze naději, že jeho láska k tobě nezhasla nadobro.
Haha..jako bych četla svůj příběh. Mám myslím toho nejlepšího přítele na světě a průběh našeho vztahu byl skoro stejný jako popisuješ ty. Teď jsme spolu už 4 roky a nemůžu si vůbec stěžovat. Taky jsem špatně snášela,že se po mé obrovské změně chová tak jinak, ale brzo jsem přišla na to, že moje vyptávání nebo kontroly nepomůžou vůbec ničemu a začala jsem raději dělat věci co mě bavily i bez něj - tancování, čtení, cestování, kamarádi ( on je s nimi přece taky, ne?) a všechno bylo zase fajn - povídali jsme si, co se komu stalo zajímavýho, co se povadlo atd. Musíš mu něčím imponovat ( toho věčným vyptáváním opravdu nedocílíš) - každý chce být s někým, koho může obdivovat, kdo umí dobře poradit, má zkušenosti, ale nevnucuje se atd. no a na to potřebuješ nějaký čas pro sebe. Jakmile tě začne obdivovat, tak máš vyhráno - stejně jako tomu bylo na začátku vztahu (obdivoval, že se na něj nevážeš, líbíš se klukům a tak ) akorát to teď udělej tak, aby ty důvody byly jiný
hodně štěstí!
valerinka9
ahoj zuz...dekuji doufam ze by to tak slo...ale stalo neco co me srazilo na kolena...prozili jsme spolu dalsi krasne dny.tento patek ke mne prisel,milovali jsme se,tancili na romanticke pisnicky,popijeli vino hladili se,ale po tom co jsme se pomilovali se opet otocil a ze jde spat ale to bych uz pochopila byl unaven z prace.jenze v te chvli me to tak nastvalo ze jsme se pohadali.rano sel domu,odpoledne pro me prijel.vse v pohode.sli jsme na kavu,planovali tydny co budou a co budem delat jak ted u nej budu 14 dni a jeste mi polibil prstynek,kterym jsme se zasnoubili...pak jsme se jeli projet autem a uz byl zvlastni.a vecer kdyz jsme meli spolu na pout mi rekl ze se mnou nechce byt,ze se chce rozletet do sveta,ze me nemiluje.ale to mi k nemu nepatri.jeste pred tydnem mi psal tak nadherny veci.uplne me dostal na kolena.ze jsem ho poprosila o pauzu mesic.a pak ze to zkusime znovu.jen mam ted strach aby mu ta svoboda nazachutnala vice a nebo uz jsi jako chlap prave v teto dobe uvedomi ze me ma rad a ze by o hodne prisel.vzdyt ja se kvuli nemu naucila varit,otacet se v domacnosti,koupili jsme si spolu manzelskou postel,zaridili pokoj,jsme zasnoubeny a dalsich spousty veci.a lasku mu davam jak nikdo jiny...ja mam proste strach ze si to neuvedomi.ale vzdyt prece nikdo nechce byt sam.samote se kazdy vyhyba...mam strach
zuz*
Je mi vážně moc líto, že se takhle trápíš, ale určitě bych ho nechala, ať si letí - očividně je ještě nevybitý. Má teď nad tebou moc a pěkně toho využívá. Umíš si představit, co bys dělala, kdyby se rozhodl pro rozchod natrvalo?
valerinka9
zuz to nejde...ja vim ze me stale miluje...je to snad nejcitlivejsi kluk co znam a tohle nikdy neprozil.vzdy se vznasel v oblacich na nasi lasce...jen se ted citil svazan a dal nasi lasku v sanc.aby se netrapil.uvidime co ta pauza zpusobi jen dofam ze vyjde pozitivne.ale ted vazne nevim co delat.ale vazne si myslim ze k sobe patrime.jsme dve skoro uplne stejne povahy...ja vazne nevim
jsme dve skoro uplne stejne povahy...ja vazne nevim
... a v tom bude váš největší problém
zuz*
Valerinko, nemůžu doporučit nic jinýho, než si ten měsíc pořádně užít! Tím nemyslím, abys na něj zapomněla, ale musíš se trochu odreagovat a on sám pak uvidí, že jsi v pohodě, nesvazuješ ho-umíš být šťastná i bez něj. Má teď asi pocit, že jsi na měj moc upnutá a to mu neni příjemný. A neboj, jestli to tak má být, tak se určitě vrátí a jestli ne, tak věř nebo ne, ale určitě na tebe čeká někdo, kdo už se do světa rozletět chtít nebude! prostě to nech osudu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.