Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevěrná manželka, co dál?

Od: kam* odpovědí: 16 změna:
Ahoj všem.
Jsem zoufalec a opravdu nevím jak dál. Jsem 10 let šťastně ženatý, ale bohužel, mi byla žena nevěrná... Jak no prostě se seznámila s tím Týpkem přes internet a shodou okolností se potkali. Bohužel její různe výlety s kamarádkama jsem přehlížel, jak to bývá do práce, z práce, pro syna do školky, učení večeře manželce, okoupat dítě, pohrát si sním a dát mu dobrou noc.
O víkendech k rodičům výpomoct na chalupě a samozřejmě se synem, žena jezdit nechtěla, zdůvodňovala to tím že se tam nudí a co tám bude dělat... Hold to nedávno prasklo, malem jsem se z toho složil, ale asi z nejhoršího jsem se vykopal, dál jsem ženě na výběr, že může jit za ním a kluk zůstane semnou, nebo zůstane s náma, rozhodla se že zůstane s náma, ale v jeji chování, není znát žádná lítost, bere to jako normální věc. Jak mám s ní žít? Na otázku zda je schopna mě milovat mi řekne že mě ráda a tím to hasne... co mám dělat?
Náš kluk je můj nejlepší kamarád a vím že kdyby došlo k rozvodu půjde semnou, bohužel musím říct že mi otevřela oči a musím uznat že není dobrou matkou...hmmm co dál, pořád ji miluji, ale když vidím že to sní ani nehlo je mi z ní zle... důvěru u mě ztratila a zájem aby si ji u mě znovu získala neprojevuje... co dál?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

macek*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj zoufalče, podle mě by jsi měl sám sobě položit otázku, jestli jsi ochoten jí dál věřit a odpustit...Pokud vidíš, že je jí to fuk, tak si tě asi moc neváží. Moc tě možná nepotěším, ale já jsem se zamilovala do chlapa, který byl také v manželství"paroháč"a dlouhá léta dělal, že mu to nevadí, že přednější jsou děti, dnes je v roz. řízení a děti jsou u nás :) máma stála za starou bačkoru a ani se o ně nechtěla starat, byla samé mejdany... Když nebudeš šťastný, tvůj kluk to stejně pozná a pochopí. Nevím, jak je velkej, nikdo nechce přijít o mámu, ale pokud mu to vysvětlíš (pokud možno oba rodiče shodně), určitě to pochopí- lepší hned než ho nechat v nejistotě že se něco mezi váma děje a on neví co. Neptá se tě, co jste si udělali? Jestli ano, máš příležitost se zeptat třeba i jeho, co říká na to, že tě maminka nemá ráda... Zlom vaz M.

-
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Vykašli se na ni a začni ŽÍT!

elmar*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Taky nevím co bych dělal na tvém místě. :-/

Ale zkusím ti poradit tohle: Udělej si tabulku vlevo si dej možnost rozvod, vpravo možnost zůstat. A pod to se piš pro a proti, dej jim různé počty bodů, podle toho, jak jsou důležité. A když je sečteš, uvidíš, co si myslíš, že je pro tebe lepší. To pak udělej a věz, že jsi udělal to, co jsi v dané chvíli považoval za nejlepší řešení.

Ale nepodváděj. *frajer*
hanik*
Souhlasím, s body pro a proti, i když to je rozumové řešení. Pokud Tě manželka podvádí, stejně Váš vztah nebude pokračovat a fungovat. Budeš se ho snažit ze všech sil udržet a ztratíš tím zbytečně energii. I Váš syn to bude určitě vnímat, není pravda, že děti tyhle věci nevnímají a může si bohužel přenést"spatný příklad"i do svého budoucího partnerského života. Myslím, že když se tomu postavíš čelem, pomůžeš jak sobě, tak i svému synovi. Držím Ti palce v této těžké situaci.
al bunda*

Ještě bych viděl možnost sbalit jí kufry, říci ať jde, kam jí srdce táhne a peníze na kluka posílá poštou nebo na účet. Rozvod není nezbytný. Třeba děvče začne chvilku přemýšlet hlavou...?*frajer*

Hodně zdaru.

roman*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahojky, četl jsem tvoji zprávu, a musím konstatovat, že jsem na tom úplně stejně. Ženský stále říkají, že jsme na všem vini jen mi, ale podívej se co oni udělají s námi. Sice nemáme děti, tomu se bráním jako čert kříže, právě kvůli jejím záletům, ale když si nyní uvědomím, že ON mi hrál, samozřejmě na její přání, na svatbě a já byl zamilovanej blbec, zvedá se mi žaludek na zvracení. Stále čekám, že se vše změní, ale ono je to den ode dne horší. Taky nevím co dál. Ne že bych měl nouzi o ženy, ale já nechci, chci být s manželkou, ale když o TOM začnu, nebo se pokusím hovořit, vždy mi jen řekne, že jsou to mé výmysli, že to jsem opět já ten, který to dělá. Na chatu se mnou jezdit přestala již před třemi roky a to jsme spolu taky 10 let a chtěla tam se mnou bydlet. Stejné důvody, nejdřív že se tam nudí, potom že je jí tam zima a teď si pořídila psy a ti jí prý utíkají a ona tam nemá plot. Nikdy jsem jí s ním na vlastní oči neviděl, ale viděl jsem ty SMS a dopisy, které má schované v peněžence. Sám i třeba rád poradím nebo si poslechnu druhé, ale sám si nevím rady. Dělám dost psychicky náročnou práci a chci mít doma klid. Ten ale nemám, ani tak uvařeno když přijdu z práce, natož vyprané a čisté oblečení. Je mi zle, myslel jsem si, že jsem špatný, když se o tom s lidmi bavím, že ona taková není, ale již jí poznávají i moji přátelé a sami vidí, co je zač. Držím ti palce, ahoj.
martina*
ahoj,pokud nemáte děti , tak na co čekáš? když to dělá delší dobu-opustit! buď chlap a postav se tomu čelem.
výtka
Upozornění od sys al bunda 10. 07. 2007 19:59:51
Martinko, diskuse není aktuální, je dva roky stará a je zbytečné ji oživovat.
Hezký den.

elbunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ahoj! Nic jí neusnadňuj,už to tady bylo řečeno,běž se bavit,zajdi si někam do baru,najdi si taky milenku a počkej si co to s ní udělá.Dej manželce čas,aby se rozhodla.V lásce vyhrává ten kdo miluje míň,což v tomto případě bude asi tvoje manželka,ale nic nevzdávej dopředu a bojuj!

Takže za 1.Milenka

2.Dělej jako by nic.

3.Dej manželce ještě jednu šanci.

rambo*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zkusils ji zmlátit? Na některý ženský to zabírá, chtějí doma pořádnýho chlapa.
roman*
Ahojky, četl jsem Vaše názory, ale... Milenku jsem zkusil, nebylo to nic platné a jak už jsem řekl, já nechci mít jinou ženu, jen jednu se kterou mi bude dobře, ale to se uvidí až časem, která z nich bude opravdu ta pravá. Za další pro Ramba, nemohu si dovolit při své postavení jí dát aspoň pár facek, stokrát by se otočilo vůči mě. Takže si musím nechat od ní stále srát na hlavu nebo se rozvést a to přijdu úplně o vše. To co neměla za svobodna jsem jí koupil za mnaželství - byt, auto, vysavač za sto táců apod. Tak to nakonec dopadne, že jí nechám vše a vemu si jen spodní prádlo.
martina*
Rambo,myslíš si,že chlapa dělá to když bije ženu?
výtka
Upozornění od sys al bunda 10. 07. 2007 20:00:51
Viz výše. Zbytečné odpovědi.

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Taky jsem pro rozdělit pro a proti rozvodu nebo rozchodu a fakt nepodvádět*stop*. No a když rozvod tak dobrýho advokáta, peníze asi vyděláš jak sem čet, a sebrat se a jít, nebo ona. Je asi moc zhejčkaná a jistá si v kramflecích.*tuc*

Hodně štěstí

roman*
Asi si je jistá, ale mě už to nezajímá. Je to asi fakt má vina, jak jsem si jí vychoval, jsem s ní 10 let jak jsem již jednou napsal a mě bylo tehdy 16 a jí 18. Takže jsme ona byla má první a naopak, asi jsem to i čekal, že si holt holka neužila. Veškeré domácí práce si dělám sám a dál jí živím. Nedělá 5 let a jen je doma a s NÍM. Ale to jsou stále jen mé kecy, jen brečím nad tím, co dál. Ale už jsem rozhodnutý. Jít pryč. Ale jen tak to nepůjde, za to svinstvo, který mi za těch několik let dala do"vínku"nenechám vše v klidu. Nebudu jí nijak fyzicky ubližovat, to fakt nemůžu, ani to nemám v povaze, i když by si to sakra zasloužila a možná by se i snad probrala, ale tak jak ona na mě, tak já na ní. Již několikrát jsem se o všem snažil mluvit, ale nemá zájem a vždy z toho vznikne hádka, při které vyteču (ty jejich nevinné pohledy"já niců) a jdu pryč. Jdu se projet a pak dělám, že nic. Je mi 26 a normálně čekám na infarkt do 30ti. Pokud vás ještě nenudím, posílejte mi své rady a náměty na případnou odplatu, jinak se to říct nedá. Děkuji.
elbunda*

Byl jsi na ní moc hodnej a potvůrka to využila,ona musí mít super nervy,aby ne když je pořád doma a nic nedělá,tak si z nudy našla milence.Když nefunguje milenka,tak jí zkus přestat dávat na jevo jak jí moc miluješ,jak jsi na ní závislý.Upni se na nějakou svojí zálibu/ sport,cestování,společenské akce, nevím co máš rád,vše samozřejmě bez ní/ a věnuj se koníčkům.Já bych jí taky nemlátil,to pozná že jsi na dně.Musíš dělat,že ti je to všechno jedno,to by ses divil jak to funguje.Hraj flegmatika.Držím palce ahoj.*cert*

Vždy chceme to co nemůžeme mít!

roman*
No zkouším to, ale asi je jí jedno i to, že si jí nevšímám. Fakt bych jí chtěl vidět do hlavy. I když možná radši ne, ještě by se mi udělalo špatně. Když byla bez práce a bez přátel apod. stál jsem při ní a teď se se mnou zřejmě už nudí. Stále věřím, že se to vše nějak změní a že to bude zas jako dřív, tj. asi před 8 lety. Těch posledních pět let bylo strašných, ale nějak jsem si to nepřipouštěl, radši jsem vypnul a nemyslel na to. Když jsem si jí bral, viděl jí v těch svatebních šatech, myslel jsem si, že to bude OK, ale nebylo. Teď jak už jsem dříve psal, když má vše, když je finančně zabezpečená, i když byla z mé strany vždy, si hledá znovu a znovu rozptýlení. Člověk nemládne a chce mít někoho u sebe, s kým ten život dožije, to je můj názor, i když je mi pouhých 26 let. Když jsem u toho všeho, manželka nemá vlasy, rodiče jí strašně ubližovali, táta jí mlátil až si ty vlasy vytrhala. Poznali jsme se v sídlišti, kde jsem od sebe kousek vyrostli. Nikdo se k ní kvůli těm vlasům nehlásil, nikdo s ní nechtěl nic mít, mimo mě. tak jak jsem se o ní staral ve"sračkách"tak to ona teď oplácí mě. Rád bych jel nějam na hory, po republice (moře nmě netáhne) mám ho z dětství nad hlavu, ona jej taky nepotřebuje, ale jet nějak spolu, jen se milovat a na nic nemyslet, to s ní už asi nezažiju. Ale když to tak chce, má to mít. Možná jsem naivní, mě by opravdu stačilo jen kdyby mi řekla pravdu, bude to možná bolet, ale lepší je když člověk ví na čem je než ta pitomá nevědomost a napětí. Děkuji za rady. Zas napište. Roman.

malinka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nejsem vdana a netroufam si Vam radit.Jen muj nazor je tento.Nemohla bych zit s clovekem,kteremu neverim.A ja svemu priteli verim.Je na Vas aby jste si rozmyslel zda sve zene verite,anebo zda s ni chcete zustat,ikdyz ji uz neverite.Drzim Vam palce at to vyjdem podle Vasich predstav a at jste stastny.Malinka:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]