Nejste přihlášen/a.
Ahoj Mončulko,
no,velice jsi se rozepsala...
Na chvíli jsem zavřela oči a uviděla sebe v 16-i jako naivní holku s klukem,kterýho ho jsem tak milovala...
Byla to první láska,která trvala 2 roky...
Ze začátku bylo všechno tak perfektní:chodli jsme na procházky,blbli spolu,byli na sebe tak milý,pořád se pusinkovali a vodili za ruce...
Pak přišlo první milování...Moc se snažil,aby bylo krásné a já přesto později doma plakala a ani nevěděla proč...
Já chodila do školy,on si hledal práci.
Hned po škole jsem jezdila domů,kde mě čekal...Ko by takového kluka nechtěl?
Všechno bylo tak krásný a vypadalo na celý život
Pak přišlo období,kdy jsem zjišťoval,že se mi vzdálily kamarádky...
Už mi nevolaly a neplánovaly se mnou...
Vyměnila jsem je za"trávu",kterou mi dával...
Po roce se náš vztah změnil na to,že jsme jezdili na víkendy k němu,kde nikdo nebyl..
A jak jsme je trávili?
Zahulili jsme si,on koukal na TV a já si četla časopisy a učila se...
Tak to bylo pořád...každý víkend...
Ale mně to nevadilo...trochu,ale milovala jsem ho a myslela jsem si,že je každý takový vztah...
Po dalším půl roce se to změnilo...
Zkusila jsem od něj"perník"
jj,ze začátku to bylo fajn...
Zase se ten vztah něčím změnil a nebyl to takový stereotyp...
Pak nastalo období,kdy jsem chtěla být občas se svými přáteli...
Žárlil a zakázal mi to...Možná se bál,že si uvědomím,jak žiji v uzavřeným světě...
Začala jsem to dělat natruc...
Vyhrožoval,nadával a někdy přilítla facka...jjty drogy...
Pak mi sliboval,jak se to nestane,jak mě miluje...
Myslela jsem si,že ho změním...Nestalo se to a já to ukončila...
Moc ten rozchod bolel...ˇvždyť byl první se vším.Byl tak blízký a já si ho nedokázala představit s někým jiným...
Přebolelo to!
Nyní se na to koukám postupem času a asi i dospěle...
Občas ho potkám...Nezměnil se,je pořád stejný a přesto v mým očích někdo jiný...
Někdo,s kým bych nemohla chodit,mít děti,strávit život...
Jenže jsem byla mladá a nevěděla,že to všechno může být jiné a krásné...
Takže moje rada je opravdu taková,jakou čekáš
Promiň,ale měla by jsi se s ním rozejít.
Vím,že si říkáš,že nikdo nemůže vědět,jaký je...jen ty.
Jak jste si blízcí a nemůžeš to zahodit,jste spolu přeci tak dlouho,ale věř mi,že když to uděláš,spadne z tebe obrovský balvan...
Za pár let ho uvidíš s jinýma očima a budeš se tomu jen smát...
Já přeji dostatek síly,aby jsi to dokázala udělat.
Byla bych velice ráda,kdyby jsi se mi ozvala,jak to dopadlo!
PS:Víš,možná bych ti měla poradit,ať si s ním promluvíš a domluvíš mu...
Ale on se ti jen vysměje a bude se s tebou hádat-znám to
Tak HODNĚ ŠTĚSTÍ!
Jsem na tebe opravdu moc hrdá,že jsi to zvládla!
Asi se ti začal omlouvat atd...
Hlavně ho neber vážně...
Zabav se jinak...ono to půjde...
PS:Klidně dál informuj
Jsem hloupá, včera jsem se mu ozvala nejdrive mi to nezvedal, pak zvedl a rekl, ze nemuze, ze je na dne, ze jsem mu ublizila..Ja a ublizila?Nerikam, ze nejsem dokonala, mam svoje chyby, jo rvala jsme na nej uz kvuli picovine, ale porad to neni to, co mi delal on..
TEd mi napsal, ze by se chtel stavit, tulit se ke mne ale ze se toho boji a ze se to boji dat znova dohromady, protoze by to asi zase pozdeji skoncilo a bolelo by ho to jeste vic..
Je mi z toho do breku..
Ahojky souhlasím z DAKMASTER, má naprostu pravdu, myslím si že jsi ještě moc mladá, a n
eskušená, musíš si dávat moc pozor ským jsi, nejdříve musíš dobře toho člověka poznat,neupínej se na nikoho měj ho jako kamaráda přítele, musíš poznat jak stebou jedná jakou má povahu,jesli si spolu rozumíte, to vše musí ladit jinak budeš pořád padat dolů,přejí ti mnoho štěstí určitě najdeš toho pravého,SO.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.