Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Preventivní prohlídka u zubaře

Od: kamilas odpovědí: 3 změna:

Dnes je tomu přesně půl roku co jsem se měla dostavit do ordinace svého stomatologa na preventivní prohlídku. Vyseděla jsem si v čekárně 2 hodiny fronty než jsem přišla na řadu. Místo preventivní prohlídky po půl roce a zkontrolování chrupu jsem dostala od sestřičky papírek s razítkem a datumem na 4.03.2016.Tak se půlroční prohlídka praxticky nekonala kvůli velkému počtu pacientů.To znamená v praxi, že poslední prohlídku i zákrok plombování jsem měla v březnu 2015 a teď tam příjdu přesně po 1.roce 2016.Není to moc dlouhá doba a nevznikne z toho problém formou nějaké pokuty za nedodržení 6.měs.preventivní prohlídky? Něco jsem zaslechla v televizi od stomatologické komory,kdo nebude pravydelně navštěvovat po půl roce svého zubaře,tak mu pojišťovna nebude hradit obyčejné plomby a měl by platit nějaké poplatky navíc. Já za to nemůžu, přišla jsem jak mi řekli,ale čas na mne neměli jen mi dali do ruky objednací papírek,tak co se dá dělat?Myslíte, že ta sestra si tam napsala dnešní datum,že jsem přišla začátkem měs.listopadu, aby mne to potom nevyčítali,že jdu po roce do ordinace.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokuta za to nebude, ani postih, to co říkali v televizi byly jen nějaké návrhy, nic z toho zatím ještě neplatí. Jinak příště nechoďte k zubaři naslepo, objednejte se rovnou po prohlídce na další termín za půl roku.

hahanaj*
hodnocení

1x

postih z toho rozhodně žádný nebude - já se tedy objednávám na každou prohlídku, bez objednání by mě nevzali

meartlolja
hodnocení

0x
Ja byl dnes po 13 letech na preventivce. Sly ven 2 osmicky a jeden kaz na 5ce. Jinak vse ok. Nic jsem neplatil. Ani injekce ani plombu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]