Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má pořád zájem?

Od: lovonka odpovědí: 4 změna:
Dobrý večer, nedávno jsem byla s klukem venku. Je to tři dny. Bylo to přes mojí i jeho kamarádku. Byli jsme venku i s jeho kamarádem a seděli na lavičce. Moc extra jsme si nerozuměli ale byl fajn a na konci "rande" jsme se celkem nasmáli. Co mi přišlo ale divný bylo to, že vždycky když šla nějaká holka tak se za ní hned otočili. Jednou dokonce ten kamarád tomu klukovi řekl ať si na tu holku vezme číslo jestli se mu líbí. Ten kluk jen odpověděl, že se stydí. Taky bylo dost divný, když se začali bavit o tom kolik vydělávají a při tom na sebe mrkali. A potom ten jeho kamarád řekl, že je dobr* mít přítele, který už vydělává. Na konci rande kdyż jsme se loučili mi řekl, že zítra ňekam pojedeme ( hospody, mekáče... ). Nezeptal se ani jestli s ním zítra chci někam jet ani... Já řekla, že nevím jestli zítra budu moct. Včera jsem mu dala žádost na fb kterou přijal dneska. Čekala jsem, že napíše ale nic. Potom aby jsi mě všiml a třeba napsal jsem mu dala like na fotku ale taky nic... Psát mu nechci to bych dolejzala... Přišlo mi, že to myslí v@żně... Dotyky, úsměv... Nevím co si myslet prosím poraďte.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý večer. Myslím, že sama tušíte, že zájem nemá. Jinak by ho projevil. To, že jste byli venku se ještě nedá nazývat, že jste měli rande. Randit byste měla s tím, s kým si rozumíte a máte si spolu co říci. Toto asi nebude to pravé ořechové pro Vás..

dejavu*
hodnocení

1x

Je mi líto, ale ten to určitě vážně nemyslí, i když tobě se líbí, on zájem nemá. A navíc, a to hůř, je to patrně dost velký buran. Když má kluk zájem, tak se snaží a tady vidíš, že nic takového není, a ještě kouká kolem a balí jiné holky. Není dobré si něco namlouvat. K čemu by ti byla známost s klukem, který by pak balil jiné holky po ulicích? Jen by ses s ním trápila.

Sama jsi psala, že jste si ani nerozuměli, tak není čeho litovat, poohlédni se rychle jinde a nekoukej jen na to, jak kluk vypadá, ale jestli je zajímavý, hodný, má o tebe zájem a sbližuje vás i něco jiného a máte si co říci. Když tam něco takového je, láska se z toho může vyvinout později, i když z něho neomdléváš na první pohled. Ale hezký blboun, který otevře pusu a hned po pár minutách vidíš, že je to trouba, tak se ti velmi rychle okouká.

hodnocení

0x
Říkám si, proč vlastně chcete v tom pokračovat? Píšete, že jste si moc nerozuměli.
To, že se otáčel po jiných holkách a o jedné přemyslel, že by si vzal číslo, ale styděl se, dokazuje, že to s vámi ani jako rande nebral. Krom toho není obvyklé si brát na rande kámoše.
Podle toho, co jste napsala, kluk zájem o vás příliš nemá.

vilik*
hodnocení

0x

Myslím si, že byste měla mít o sobě větší mínění a nebrat každého joudu. A určitě ne takového, který si děvčat neváží a vlastně si je takto "kupuje". Poslal bych mu něco jiného, než žádost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]