Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zánět močových cest

Od: nemocna odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer přeji. V pátek jsem se vzbudila s bolestma v podbřišku a po vymočení jsem měla obrovské bolesti močového měcchýře, až mi tekly slzy proudem. Nemohla jsem sedět ani chodit. Když jsem šla k doktorce, předepsala mi biseptol, dnes ho beru 3den a sice ne až tak velké ale bolesti a stálý pocit plného měchýře jsou. I když ne celý den, ale tak jednou - dvakrát denně se objeví a odezní většinou po vypití urol. čaje, při zahřátí - flašky s vodou či po priesnitzovém zábale.

Jakto, že mi již Biseptol nezabral? Chápu, že nejste doktorky a doktoři, ale většina žen má zkušennosti s tímto problémem a tak se ptám. Četla jsem na internetu, že pomáhá spařit cibuli a přiložit přes šátek na podbřišek - ta prý zčerná, pokud je tam zánět a při opakování už jen zhnědne, co je na tom pravdy? Děkuji za odpovědi popř. kdyby jste měly další babské rady, byla bych ráda. Děkuji:))

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ono to odezní. Sice pomalu, ale odezní.

Rozhodně zůstaňte v kontaktu s lékařkou. Pro jistotu se jí zeptejte na přípravek Blokurima, nebo Manosa v prášku nebo na brusinkové tablety s manosou. Mně nedávno lékař při zánětu přímo v ledvině řekl, že mohu manosu s antibiotiky kombinovat. Brala jsem zvýšená množství a bakterii to udolalo. Později se ukázalo, že zrovna na ta antibiotika, co jsem užívala, je bakterie resistentní, takže mně vlastně vyléčila manosa. Ale rozhodně nespoléhejte na ni, vždy je třeba navštívit lékaře.

Koupíte to v lékárně bez předpisu.

martinaa*
hodnocení

1x

Pěkný den, reklamou tolik vychvalovaný Urinal Akut je skutečně velice dobrý, a to jak z doslechu, tak z vlastní zkušenosti. Brusinky možno užívat v jakémkoli množství v jakékoli formě.

Ještě mohu doporučit kapky Rowatinex, volně dostupné. A hlavně pít a zase pít - ne horké, ale teplé a vlažné.

hodnocení

0x

Kupte si urologickýmčaj a hlavně Brusinky manosu nebo Urinal akut, je to přírodní lék obojí bez předpisu a za dva dny vám bude dobře bez blbých antibiotik, mám s tíámd obré zkušenosti

Dobrý den. Mám to už 5. den a Uroval Manosa Akut nezabral ani sirup z vrbovky malokvěté. Urologické čaje jsem taky pila. Urinal Akut, když jsem před 4 měsíci vzala, tak nezabral a taky se to rozjelo. Tak zítra jdu k doktorce a dostanu na to opět antibiotika, co jiného. Už 4. za půl roku.

doplněno 22.03.16 01:35:

Nejhorší je, že to člověk chytne, ani neví jak.

balzerka
hodnocení

0x

Jestli je to takhle časté, budete asi muset překopat životosprávu. Vyvarovat se nachlazení. Pít víc čisté vody, nedráždivá strava, omezit sladké / podporuje kvasinkové infekce/ i slané / zatěžuje ledviny/. I intimní život s tím souvisí. Odkyselit organismus. Zkusit nějakou kúru v kapkách, jako např. Renol od Energy. Tady raději poloviční dávky než doporučují, aby nebyla příliš divoká odléčovací reakce.Nebo kontaktovat poradnu Mgr Jarmily Podhorné z Konice, její gemmoterapii dost lidí chválí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]