Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás, v létě jsem měl úlet na dovči, potom začaly horečky, bolesti svalů a strašné bolesti v břichu (bez průjmu), šel jsem do nemocnice, kde mi udělali testy a nenašli nic krom zvýšených jaterních hodnot. Po dvou měsících jsem šel na test HIV, vyšel negativní. Už asi měsíc v kuse mi vypadávají vlasy a na pokožce ve vlasech mám takové červené fleky a když malinko za vlasy zatáhnu, tak jsem schopný je vytáhnout. Dost mě to děsí, ale může to být i ze stresu, protože jsem prožil psychické trauma. Nemohu se odhodlat jít s tím k lékaři a pořád hledám coby to mohlo být a vůbec mě nic nenapadá.
Kožní? Dermatitida? Plíseň? - Já bych teda nejdřív pátrala po tom, jaké testy dělali v nemocnici a jaké další se dají udělat. Horečky, bolesti svalů a kloubů, to vypadá, že jste si něco přivezl. A předpokládám, že vlasy s tím budou souviset. I když jestli byl ten úlet ženská, tak si nedovedu nic představit. Ale doktor by třeba věděl.
Na vypadávání vlasů se obecně doporučuje hořčík, zinek, železo, křemík. Kupte si melasu, tam je všechno. Ale tohle, co popisujete je příliš. Jděte na kožní. Tam snad není třeba doporučení obvoďáka. Může to spustit stres, může to být plísňová záležitost, někdy padaj vlasy po nějaké infekci či otravě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.