Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tato písnička the corrs & bono - summer wine

Od: evulinka* odpovědí: 2 změna:

Kde bych si mohla stáhnout tuto písničku ale bez potlesku "the corrs & bono - summer wine" na you tube to nejde,moc děkuji *pusa*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, obávám se, že tato verze je pouze jako "živák". Bono je tam jako host The Corrs a celé jejich vydané album (záznam koncertu) je "živák". Takže, studiová nahrávka zřejmě ani není. Ovšem, můžete si třeba poslechnout originál (bez potlesku).

A jinak - "živák"má své kouzlo, tak se tomu nebraňte . Zdravím!

doplněno 07.11.15 17:37:

Nemáte zač. Zde jsem našel tu "Vaši"písničku bez potlesku na začátku a na konci. Takže, publikum reaguje jen na příchod Bona na pódium a jinak je to nerušené. A když si zadáte na YouTube pojem Summer Wine, tak najdete řadu verzí (originál je už z roku 1967).

doplněno 07.11.15 18:03:

Viz odkaz si můžete tu písničku stáhnout jenom jako zvuk v MP3 a poslouchat. Je to tam ten modrý odkaz.

leteckaposta.cz/...

doplněno 07.11.15 19:21:

Já děkuji za pozlacení .

evulinka*
hodnocení

Bene,krásná písnička,moc děkuji za originál.Jsem vděčná i za něj,ale corrs & bono to je...prostě mě až mrazí.

Moc hezky jste to napsal,opravdu si ráda poslechnu i originál,ještě že se mám kam obrátit když něco nevím,díky *palec*

doplněno 07.11.15 19:19:

Bene jste zlato a dal jste si se mnou práci a našel to pravé,ten začátek se dá vydržet.Jo,mám to ve svých písničkách.Velké díky *pusa*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]