Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci jit nekam na vylet a nikdo se mnou

Od: extremneznudena odpovědí: 11 změna:
nechce jit. Protoze vsichni kolem me jsou liny prasata, kteri se jen vali doma. Kdyz mi bylo 10 a mamce 30, tak delala jako servirka, a jeste jsme chodili kazdej vikend se znamima na prochazky, treba na vysocinu nebo na palavu, to jsem si dohledala az kdyz jsem byla chytrejsi, kdyz mi bylo 10 tak jsem jeste tolik nevnimala nazvy mist. Ted nemam s kym jit :( kdysi jsem sla s pritelem, jenze jsme byli asi na 5 takovych vyletech a ted se tomu vyhyba a vymlouva se aby se mnou nikam nemusel, nebo to jeste naschval kazi. Nedavno jsem chtela nekam jit a on rekl ze jo, tak jsme nekam jeli nesmyslne autek, tam jsme obesli auto a jeli jsme dom, po ceste pak nadaval ze se musi umyt auto protoze se tam zaspinilo. Do ted nechapu proc jsme jeli autem a nesli jsme tam pesky. Nebo jsem chtela jit ven, poblis jsou asi 3 lesy, kam se da dojit pesky, tak pritel rekl svoji matce at jde s nama...tohle me nevadilo, vychazim s nou dobre, a tak jsme jeli 50km do jakysiho nesmyslnyho parku kde jsem byla hodnekrat a oni taky, kterej jsme ani neprosli celej :( jako jsem rada ze se mnou aspon nekam jde i kdyz neujde vic jak 2km, ale me to nestaci, nevim kde si najit nekoho kdo neni tak strasne linej, nechce se mi nekam jit sama a nechce se mi valet se doma. Nebo je to blby kdybych sla sama? A nebo si mam pred pritelem vymyslet ze jdu s kamoskou?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Najdi si turisty, třeba klub českých turistů v okolí a účastni se, nevýhoda je, že jsou tam většinou starší. A co tak sama zorganizovat výlety, zajímavé trasy? Nikdo není povinen s tebou jít, najdi si zájemce. Spousta lidí chodí, jezdí sama, jsi plnoletá? Turistcké trasy, zajímavá místa, cyklostezky. Nebeč a konej.

iz*
hodnocení

2x

Milá ExtrémněZnuděná,

považujete-li své okolí za líná prasata, nemůžete se divit,

že s Vámi nikdo nechce nikam jít...

solenza*
hodnocení

1x

Jestli hledáš kluka tak napiš. Je mi 27. Třeba něco dohodneme. solenza@centrum.cz

hodnocení

1x

Pokud je to s přítelem jinak fajn, tak se s ním zkus domluvit, že si pořídíte třeba psa a že budeš chodit na procházky s ním ;) nebude remcat a budete všichni spokojeni.

takhle jsme to řešili my a výsledek je, že chodím teď jenom se psem...*smich* a tazatelka možná nemá podmínky pro péči o psa... já kdysi podobnou situaci řešila seznam. inzeráty a se zájemcem, co působil sympaticky, vždy jela na nějaký výlet - často z toho bylo aspoň "výletové" kamarádství... někdy i víc ;)

doplněno 07.11.15 10:38:

ale jestli ti nevadí chodit sama, tak jdi, na tom nic není... mně to právě nebavilo, potřebovala jsem vždy někoho, aby to se mnou sdílel

Jo, to je jedna věc, mít podmínky pro chov psa a další věc, jestli třeba ještě studuje a pak bude chodit do práce, jestli stále bude chtít chodit po kopcích i po práci :) A pokud chce zažít i nějaké to vzrušení v jinak "nudném" vztahu, tak at zkusí také nějaký ten seznamovací inzerát.

krasula
hodnocení

0x

Tak si dej inzerát na facebook, nebo na nástěnku na VŠ kolej nebo nějaký internát, že hledáš někoho na pěší výlety. Uveď oblast, město. K tomu číslo na mobil nebo mailovou adresu. Jsou různé seznamky na kamarády i kamarádky podle zájmů.

dam®
hodnocení

0x

Heleď Extréme, jestli s lidma, jednáš jak píšeš, tak se není čemu divit.Jestli ses opravdu dostala do "vnitřního" bodu k procházkám nebo turistice, teď neobratně napíšu, že jako opravdu chceš jít loukama, lesy, občas bahnitou cestou, táhne tě to tím směrem, obrazně k "slunci", tak začni cestou k nádraží, kup si někam lístek a jet´! Nečekej na kočár , nebo bombr auto s frajerem, prostě si udělej výlet,sama. Vím, nejde o písmenka, jde o to chtít. To, že ze začátku nebudeš s kým zdílet dojmy, ti třeba vyplní nasycená pamět mobilu fotkama a závist ostatních při tvém vyprávění o věcech jenž se dají zažít pouze mimo hospu a okolí.

marekl
hodnocení

0x

ahoj, no já bych se taky přimlouval, abys trochu změnila postoj k ostatním. Každej má jiný koníčky a nikdo nemá právo jej za něco soudit.

Najdi si buď nějaké další spřízněné duše, jak radí ostatní, nebo si vyraž někam s kamarádkou, pokud sdílý stejný zájem.

Uvědomuješ si třeba, že spousta lidí chodí do práce, má toho za týden prostě dost a o víkendu si rádi udělají pohodu a nic nedělají? Ne, nejsou to líná prasata, jen si také potřebují odpočinout.

Pokud Ti i tak vyhovuje se trmácet o víkendech po kopcích a nachodit spoustu kilometrů a dokážeš jinak dobře přes tejden fungovat, tak máš můj obdiv. Najdi si přítele, který bude na stejné vlně jako ty, jistě je takových lidí spousta, jen jde o to hledat.

bxkdmdv
hodnocení

0x
Já to náhodou docela chápu. Aniž bych snižovat ostatní kvality mých kamarádek, tak jsou schopný odřeknout i kafe, protože jsou po celým dni unavený. Nějaký výlet je naprosto bez šance. A každýmu se lehko řekne najdi si další kamarády, jenomže to není zas tak lehký. Kde je vzít?

lidus*
hodnocení

0x

Myyslela jsem, že co vy mladí máte facebook už tento problém neřešíte. Dcera jako svobodná byla na zahraniční dovolené 5x s úplně neznámou partou lidí a vždy byla spokojená, na online bruslení si našla dvě maminy, na ježdění na kole i s dětmi, na různé akce pro děti, všechno našla a domlouvala na facebooku bez problémů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]