Nejste přihlášen/a.
Najdi si turisty, třeba klub českých turistů v okolí a účastni se, nevýhoda je, že jsou tam většinou starší. A co tak sama zorganizovat výlety, zajímavé trasy? Nikdo není povinen s tebou jít, najdi si zájemce. Spousta lidí chodí, jezdí sama, jsi plnoletá? Turistcké trasy, zajímavá místa, cyklostezky. Nebeč a konej.
Pokud je to s přítelem jinak fajn, tak se s ním zkus domluvit, že si pořídíte třeba psa a že budeš chodit na procházky s ním nebude remcat a budete všichni spokojeni.
takhle jsme to řešili my a výsledek je, že chodím teď jenom se psem... a tazatelka možná nemá podmínky pro péči o psa... já kdysi podobnou situaci řešila seznam. inzeráty a se zájemcem, co působil sympaticky, vždy jela na nějaký výlet - často z toho bylo aspoň "výletové" kamarádství... někdy i víc
ale jestli ti nevadí chodit sama, tak jdi, na tom nic není... mně to právě nebavilo, potřebovala jsem vždy někoho, aby to se mnou sdílel
Heleď Extréme, jestli s lidma, jednáš jak píšeš, tak se není čemu divit.Jestli ses opravdu dostala do "vnitřního" bodu k procházkám nebo turistice, teď neobratně napíšu, že jako opravdu chceš jít loukama, lesy, občas bahnitou cestou, táhne tě to tím směrem, obrazně k "slunci", tak začni cestou k nádraží, kup si někam lístek a jet´! Nečekej na kočár , nebo bombr auto s frajerem, prostě si udělej výlet,sama. Vím, nejde o písmenka, jde o to chtít. To, že ze začátku nebudeš s kým zdílet dojmy, ti třeba vyplní nasycená pamět mobilu fotkama a závist ostatních při tvém vyprávění o věcech jenž se dají zažít pouze mimo hospu a okolí.
ahoj, no já bych se taky přimlouval, abys trochu změnila postoj k ostatním. Každej má jiný koníčky a nikdo nemá právo jej za něco soudit.
Najdi si buď nějaké další spřízněné duše, jak radí ostatní, nebo si vyraž někam s kamarádkou, pokud sdílý stejný zájem.
Uvědomuješ si třeba, že spousta lidí chodí do práce, má toho za týden prostě dost a o víkendu si rádi udělají pohodu a nic nedělají? Ne, nejsou to líná prasata, jen si také potřebují odpočinout.
Pokud Ti i tak vyhovuje se trmácet o víkendech po kopcích a nachodit spoustu kilometrů a dokážeš jinak dobře přes tejden fungovat, tak máš můj obdiv. Najdi si přítele, který bude na stejné vlně jako ty, jistě je takových lidí spousta, jen jde o to hledat.
Myyslela jsem, že co vy mladí máte facebook už tento problém neřešíte. Dcera jako svobodná byla na zahraniční dovolené 5x s úplně neznámou partou lidí a vždy byla spokojená, na online bruslení si našla dvě maminy, na ježdění na kole i s dětmi, na různé akce pro děti, všechno našla a domlouvala na facebooku bez problémů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.