Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černé kruhy kolem očí

Od: kufr odpovědí: 6 změna:

Proč má někdo černé kruhy kolem očí? (Černá víčka i oblast pod okem?)

Co to značí? Něxo negativního? Třebas užívání nějaké látky?

doplněno 07.11.15 00:17:

Může se jednat o následek kouření marihuany či co by to mohlo znamenat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lilian
hodnocení

0x

Nevím sice, kolik je na tom pravdy, ale pamatuji si, jak mi vždy mamka říkala, abych si nemazala kolem očí, na obličej, ale i jinam, žádné hormonální masti apod., pokud pak půjdu ven, na sluníčko. Že právě pak mohou vzniknout takovéto tmavé skvrny. Takže raději mazat vždy tak, je to napsáno, ideálně večer před spaním. A pak si obličej umýt.

dam®

Ono se opravdu může jednat o nemoc jenž není zapříčiněna používáním jakýchkoliv látek, přesný název a popis snad zde někdo popíše. Pokud je mi známo, tak zdravý člověk by neměl nic používat podpůrně na bázi hormonálních prostředků. Laicky a blbě - to chceš aby ti třeba vyrostla třetí noha? - Zase dostanu čočku...

krasula
hodnocení

0x

Tak se projevuje většinou únava a vyčerpání. Někde píšou , že oblast oka značí kondici jater, váčky pod okem zas ledviny. Asi to chce změnit životní styl, stravu a životosprávu vůbec.

Krasula *palec*
Tmavé kruhy kolem očí značí oslabené dráhy jater a ledvin.
Je naprosto nezbytné začít detoxikovat,změnit jídelníček !

buss
hodnocení

0x

Najdi si o R. Vaňkovi, ptej se na Kulinářském institutu.

xy
hodnocení

0x

Mám velmi tmavé kruhy kolem očí - i moje maminka má stejné. Každý doktor, který mě vidí, hned mě posílá na vyšetření funkce štítné žlázy . Já žádný problém nemám, ale zřejmě tento znak může být se štítnou žlázou spojený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]