Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Musím na něj myslet

Od: majkwazowski* odpovědí: 5 změna:

Ahoj. Líbí se mi můj od září nový spolužák (spojily nás dvě třídy). Štouchla sem ho na facebooku a on si mě přidal do přátel. Myslela jsem, jestli třeba něco nenapíše. Je to skoro týden a nic. Předtím, když přišel do třídy, tak se na mě vždy delší dobu podíval i o hodině jsem si všimla, že na mě kouká... tento týden ani hezky nepozdravil, neusmál se na mě, nevšímal si mě. Baví se jen s holkama, co vedle něj sedí. zná se s nimi 3 roky. my jsme v jejich třídě noví. Bohužel příležitost, že bych se s nim bavila jen někde sama je fakt mizivá... Zdají se mi o něm sny a musím na něj myslet. Nevím, jestli vůbec ví, že se mi líbí. Říkám si ale, že kdyby měl sebemenší zájem se mnou mluvit, tak přeci napíše na facebooku. Na druhou stranu z mého chování je asi také těžké odhadnout, když se mi někdo líbí. Možná si mě přidal do přátel, aby jich měl co nejvíc. Kdybych věděla, že mu třeba nejsem lhostejná, netvářila bych se tak nepřístupně. Na druhou stranu to chápu. Ve třídě je nás je ted 40 holek. Plno jich zná od prváku a proč bych ho měla zajímat právě já. Možná má i přítelkyni. Nevím proto, jestli raději na to vše zapomenout a raději se poohlednout jinde nebo.?

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 05. 11. 2015 21:00:39
Prosím nevkládejte opakovaně dotazy se stejným problémem a respektujte pravidla této poradny. Děkujeme!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

3x

A cvo se vykašla na přiblblej FCB a promluvit si s ním normálně. Nebo to už se opravdu dnes bez počítačů a mobilů bavit neumíte?

iz*
hodnocení

1x

Čemu v odpovědích na předchozí otázku nerozumíš?

Chceš-li něco doplnit, neporušuj pravidla poradny a pokračuj v původním dotazu.

Souhlasím s tebou: Kdyby o tebe měl zájem, dal by ti to najevo...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já zase myslím na to, že asi neznáte pravidla této poradny - přečtěte si je a neptejte se opakovaně na stejnou věc. Zdravím!

hodnocení

0x

Ano, poohlédněte se jinde. Hlavně se však i Vy naučte dávat svůj zájem o někoho najevo. Je to již několikátý dotaz a pořád řešíte totéž. Že se Vám někdo líbí, ale neumíte dávat najevo svůj zájem. Tak zapracujte nejdříve na sobě, pokud chcete, aby Vám projevoval zájem druhý. Chce to mít trošku zdravé sebevědomí a posbírat trošku odvahy k tomu, abyste se dokázala podívat druhému do očí, usmát se na něho, začít komunikovat..

mecik*
hodnocení

0x

My dříve školou povinní to vidíme jinak.Máme podle nás opravdové starosti.Jenomže v tomhle věku to jsou ty opravdové starosti.Děvče, je to někdy trápení ,co.Hormony se bouří . V životě není nic přesně ,jak by člověk chtěl. I proto je život tak hezký. Vím ,že každá rada je drahá ,ale netrap se ,přijdou jiní ,kteří se budou snažit ,abys ty si jich všimla a jednou si na ten krásný čas mládí budeš ráda -i přes ty trable,-vzpomínat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]