Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Legíny prodloužené,pas 97cm?

Od: juglans® odpovědí: 10 změna:

Zdravím ve spolek milí rádcové.již leta se potýkám s problémem se obléknout, obout,tak značně,že už jsem vážně otrávená a připadám si jak exot.Mám pocit,že spíš seženou oblečení jednou tak silné ženy,al hlavně menší,než jsem já.Nejsem nikterak přerostlá,ale výška 175 cm už může být problém,když:ku příkladu,když sháním kalhoty,potřebuji prodloužené min.85cm,spíš delší,v pase 97 cm,přes boky104cm.Tak míry to nejsou ideální a proto jsem se rozhodla,že začnu sportovat.A hned je problém na obzoru,zatím zjištuji,že sportovat musím začít asi nahá,až tedy po ubytku váhy se zaslouženě možná i obléknu.K věci:Sháním legíny,nebo přilehavé kalhoty,což je podmínka do našeho cvičení,aby bylo vidět,jak pracují svaly.No a já dnes sháním na netu legíny s pasem 97 a ještě jsem je nenašla.můžete někdo poradit,jestli vůbec existují?Podmínka je legíny s vyšším pasem a prodloužené.Někde jsem při číslování narazila na zmínku,okolik se jistá míra třeba vytáhne,poddá,ale 97,to nebylo.Do obchodu v okolí už se ani nenamáhám,nemá to cenu.,stejný problém,vše krátké.Jinak o halenkách ani nemluvím,když mi je krásně v pase,tak ji zas ani náhodou nezapnu nahoře a naopak,když zapnu,tak mi dole vlaje,že..už raději nemluvím.jsem fakt hodně rozlobená na možnosti oblékání,nejsem také nijak bohatá,abych si mohla dovolit luxus,ale mnohdy,když aspon v luxusním oblečení mají míru,že se mi chce slavit,tak sahnu hloub do peněženky a jsem nucena zakoupit.Snažila jsem se i toto řešit,že si prostě nechám ušít oblečení.tak to je taky problém...Nevím,kde si zakoupit látku..Tak u nás máme Prior,nic jsem si nevybrala,přesto,že neříkám,že mají vše špatné.Máte někdo prosím ještě nějaký typ,kam na látky v Libereckém kraji,snad bych i do Prahy jela,kdybych věděla kam.V materiálech se moc nevyznám,pravda..Tak bych i uvítala obchod,kde i třeba poradí.Děkuji za rady všem předem,hlavně ted tedy řeším sportovní kalhoty na tělo.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Juglans, jste to vy, po které je už hodně dlouho sháňka? Nebo vaše jméno si vzala nějaká jiná žena, úplně nová?

doplněno 08.01.16 11:07:

To jsem moc ráda, že ze životní motanice jste vyvázla celá. ;) Osud nás nechá trochu nadechnout, odpočinout a pak bác ho! Nečekaně z nějaké podivné strany. A pak zase příjde chvilka klidu. Přeji vám, ať je co nejdelší. :-D Ať už v gatích nebo bez nich.

hodnocení

zdravím vás babi,ano jsem to já..trochu se semnou motal život,tak jsem tu opravdu dlouho nebyla.kdo mě sháněl,krom vás?:),ale jo,potěšila jste mě,že i někomu chybím.Tak snad se tady zase potkáme.S tím oblečením,to je teda fakt problém,jak vidíte ani nikdo neodpověděl,prostě asi nejsou v mé velikosti.*hi*

sonyboj*
hodnocení

2x

Dobrý den, co třeba tohle? Myslím, že velikost L by vám mohla být. Nebo XL. Každopádně doma jedny mám a jsou pevné a velmi pohodlné. Nosím je po operaci varixů v kombinaci s kompresnimí podkolenkami celodenně. Mrkněte na velikostní tabulku, která tam je.

insportline.cz/...

doplněno 09.01.16 17:42:

Ještě si dovoluji podotknout, že to má označení UNISEX. Tudíž pro dámy i pány ;)

hodnocení

sonyboj moc děkuji,jen podle rozměru v pase jsem XL a v ostatním v L,je tohle normální,bohužel ano,musím hubnout,ale hlavně v pase.Koukala jsem že mají tedy jen v L a já bych to viděla na XL,pokud bych mohla případně zboží vyměnit.líbí se mi,že tam mají možnost zadat,abych byla upozorněna,až zboží bude i v mé velikost,pokud tedy mívají..Jinak by mi tyto kkalhoty vyhovovaly dík:)

doplněno 09.01.16 19:37:

Jejda,ale ted jsem zjistila,že délka nohavic by musela být v XXL,aby mi nebyly krátké.Kdoví jak by mi padlo XXL celkově,třeba by se poddalo..

slzicka*
hodnocení

1x

Já jsem stejně vysoká, ale uzší:) znám váš problém s výškou, Nedávno jsem hledala kalhoty na hory ty sofšelky, no horor, nohavice jak na velkou vodu. Co bylo na délku OK, vlezla jsem na šířku 3x, :(

Někdy lépe padnou pánské kalhoty než dámské, jsou delší a v pase mi je maka trochu zabere :)

hodnocení

děkuji vám za reakci,takže jak vidím,kdo má dlouhé nohy a nemusí být ani tak silný,tak stejně bojuje..snažím se ted hubnout,docela se daří a setrvám,mám docela pevnou vůli,ale problém si asi uplně nevyřeším..*nevi*.Uplně mě jímá hrůza,když v obchodě tradičně slychávám,kupte si pánské oblečení..Pokládám to za urážku a odcházím.*cert*

pt®
hodnocení

1x

zdravím, "juglans", tak co holčička, ta už asi vyrostla? Jak se daří, dlouho jste tu nebyla. - pt

doplněno 09.01.16 17:52:

díky za vnitřní poštu...

uska*
hodnocení

0x

A musíte mít na cvičení dlouhé kalhoty? Já je nemám ráda, cvičím v 3/4. Není mi tak horko, cítím se lépe. Mám nové tyhle, pěkně sají pot a jsem moc spokojena lamido.cz/...

hodnocení

Ano musím,vadí mi i 3/4 rukáv.děkuji

Pokud by nevadil nápis, mrkněte na:

Dámské sportovní legíny s nápisem WORK OUT
- Univerzální velikost. Obvod pasu: 60 až 102 cm, Délka: 92 cm

postazdarma.cz/...

A mrkněte i do dalších odkazů, zda byste nenašla, co hledáte:

werso.cz/...

bionino.cz/...

afrodit.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]