Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je ta pravá? přizpůsobování

Od: mmq* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
Ted nedávno to bylo měsíc co jsem ve vztahu s jedou holkou ( je nám 17 ) a já nevím jestli je pro mě ta prává. Jako starám se jak nejlíp umím a nechci jako být nějak přehnaně sebevědomý, ale přijde mi, že jsem i dost milý romantický, gentleman a tohle všechno, ale přijde mi, že je problém v tom, že jsme si neprošli fázi kamarádství. Nemáme moc společných zážitků a tak a každý jsme chováním někde jinde. To je to přizpůsobování. Jako zajímá mě zda je správně když se ji přizpůsobuju jako v milionech věcí, že nejsem takový a makový začínám dělat takové a takové věci kvůli ní a nejsem tak docela "svůj" nebo jako jsem ale není to takova ta tvář za kterou mě maji mí spolužáci a tak cítím se v ni suprově ale to když jsem s ni je zase něco trošku víc ve mně a do ted jsem to neměl na koho "vybalit". A mám takový pocit jako kdyby bylo něco špatně. Vždy když mluvím moc přemýšlím nad tím co řeknu a tak a jsem z toho nesvuj. Rad jsem v klídku a plácam jednu hovadinu za druhou a tak prostě ale u ní to nedělám a docela se bojim, že až ten vztah bude ještě vážnější, že se to bude zhoršovat. Doufám, že jste aspoň něco pochopili :D splacal jsem to narychlo na telefonu :D dikk
zámek
strejc uzavřel tuto otázku
Diskuze zastavena na přání autora

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

3x

A budeš si ji brát za ženu? V nejbližších asi deseti letech nikoli, že. Nepremyslej, jestli je to ta pravá. A nestylizuj se do nikoho, kým nejsi. Děláš-li rad srandicky, zkus je dělat i před ní. Je přeci fajn, když je s klukem sranda. Teprve se oba dva otukavate, měsíc známosti nic není.

doplněno 04.11.15 23:33:

Hm, ve vztahu je nejlepší přirozenost, ne přetvářky. Proč? Protože nikdo nevydrží tu přetvářku věčně a jednou vyjde pravda najevo. O to horší je pak to překvapení partnera, který ani netušil, s kým měl tu čest... Jenže je fakt, že všichni nemáme stejný smysl pro humor, tak může s těmi srandickami člověk narazit. Chce to asi vycítit, kdy vhodné jsou a kdy nikoliv.

doplněno 05.11.15 00:05:

Jojo takto je to... Mladý muži, pokud te dívka inspiruje být lepším, tak je to přeci fajn, či nikoliv? A co ty víš, třeba se před tebou taky pretvaruje... Časem se k ní možná donese, že jsi vymetac putyk a pijan na entou. Nějaká dobrá duše už ji to povyklada.

mmq*
hodnocení

Jako já chápu, že je to krátká doba a protože jí mám strašně rád, tak se bojím, že jí tím později jen ublížím. Jako jak tady už zaznělo, že bych to měl ukončit tak to určitě v plánu nemám, jen bych se chtěl nějak stát i jejím kamarádem.
doplněno 04.11.15 23:52: Ono já jsem to možná nenapsal úplně nejlépe. Spiš to vidím takhle : v podstatě mám dvě sady chování. První je, když jsem a kamarády nebo tak prostě a spíš je to o zábavě děláme AI ze všeho sradnu apod. No a pak druha : kdy jsem milý citlivý a pozorný přítel. A vlastně já když jsem s ni tak mám tu druhou, ale nejsem jako nějak moc vážný nebo tak. Taky se normálně zasmejeme a všechno. Ale není to jak s kamarády a spíš se bojím že narazím. A hlavně ona je dost slušná moc nepije a tak ( takhle ji znám já ) většinou dává dost času škole a tak zatímco já jsem docela sprostý docela piju a moc se neučím ( to jsem já bez ní ). No ale s ni jsem slušný moc nepiju a začal jsem se kvůli ni i dost učit a vsechno .

bg
hodnocení

2x

Budu lehce cynický..buďte rád, že si dobře vrznete ... i to časem přejde :D

mmq*
hodnocení

:D docela jsem se pobavil

hodnocení

0x

Dobrý den. Vztah je i o kompromisech a přizpůsobování se tomu druhému. Ale mělo by to být vždy oboustranné. Měsíc je krátká doba a už pochybujete, jestli je pro Vás ta pravá...Pokud si nejste jistý a necítíte se ve vztahu dobře, nepřetvařujte se, nenuťte se do ničeho a raději to ukončete.

ctenar*
hodnocení

0x

Jses si jisty, ze je to opravdu vztah? Zni to spise jako pracovni pohovor nebo prace nez vztah.

Vztah je o tom byt s clovekem, se kterym je nam dobre. Tvuj pripad na to podle popisu nevypada.

Chapes, ze v tomto veku nebo zrovna ted nebo s touto konkretni holkou NEMUSIS byt ve "vztahu"? Chapes to, ze ano? Nikde neni dano, ze mas povinnost byt v nejakem "vztahu", zvlaste v takovem, ve kterem se citis jako blbec.

hodnocení

0x

Chlapče, neřeš! Nepřemýšlej! Ber život a lásku tak, jak jde a co ti nabízí. Užívej si, pokud nikomu tím neubližuješ. A poděkuj osudu, že můžeš. Že nemusíš řešit.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]