Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedosahuji orgasmu už tak snadno

Od: pinkbunny* odpovědí: 5 změna:
Ahoj,
poslední dobou mám problém s dosažením orgasmu. Vždy mi to šlo celkem snadno a sex s přítelkyní mě bavil a vzrušoval. Pak jsem začala mít stresující období, které trvá a nabaluje se více problémů. Vynechala mi i menstruace a dostala jsem hormonální injekci. Čím tohle může být? Nechci aby si partnerka myslela, že dělá něco špatně, protože se mi všechno co dělá líbí, jen orgasmus se nedostavuje :(
Děkuji za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, snažte se předem nezaměřovat na dosažení orgasmu a užívejte si to uvolněně. A i když se orgasmus nedostaví, tak to neberte jako tragedii. Ostatně, píšete, že se dostaví, ale trvá to déle - tak si jen počkáte (nuda to asi není). Zdravím!

doplněno 04.11.15 22:27:

Orgasmus můžete i předstírat a partnerka nepozná nic. Jenom musíte být dobrá herečka, protože žena by to mohla vytušit (pro muže stačí výkon herečky průměrné).

ladinpraha*
hodnocení

0x

Vždyť si sama odpovídáš. Stres, starosti ... podvědomí pracuje, těžko to potlačíš.

hodnocení

0x
Ahoj :)
Píšete,že prožíváte stresující období,které se ještě nabaluje...
----
A v tom je ten zakopaný pes = stres !
----
Organismus je zablokovaný,stávkuje...
doplněno 05.11.15 08:32: V žádném případě nezatloukej a urgentně začni řešit veškeré problémy !
Jinak se začnou nabalovat ještě více a ty můžeš skončit třeba na psychiatrii.
----
Vy dvě jste přece pár,máte spolu jistě milující vztah.
A právě v těch vztazích by si měli partneři říkat vše.Nejen to dobré,ale i to zlé.
Měli by se vzájemně o sebe opřít a pomáhat si.
----
Pokud je vztah nebo manželství postaveno na lhaní,tak ať jde k čertu *bum*

hodnocení

0x

Ahoj. Může to být právě tím stresem. Komunikujte o tom spolu, aby si partnerka nedomýšlela to, co není pravda. Chce to trpělivost z bou stran. Až na tom budete po psychické stránce zase lépe, zlepší se vše i v intimních věcech.

hodnocení

0x

Je to stresem, je! Jen, jestli máš svou partnerko opravdu ráda, tak jí o tom neříkej. Nahraj orgasmus, divadlo. Protože ona jinak bude nejistá a bude se snažit. A právě tou snahou sex ztrácí půvab. Ona se také zablokuje a to bude konec jednoho vztahu. *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]