Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už vás někdo okradl o věc za pár korun?

Od: zzzlatokopka* odpovědí: 3 změna:

Já si dnes koupila nový stěrač za 30kč ve výprodeji, nasadila před teskem, ještě jsem skočila na chvíli do Takka a během pár minut se vrátila a stěrač byl pryč:( No chápete to? To snad nějakej zloděj na ten stěrač číhal:(

Někdy se mi až zastavuje mozek při myšlenkách co všechno je někdo schopen ukrást:(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Tak stěrač je rychlá akce...

Mě někdo ukradl 40m shnilého plotu, u kterého byly oboustranně 1m vysoké neprůstupné ostružiny.

Nezbyl tam ani drátek.

Nedovedu si představit tu akci jak to někdo doloval.

hodnocení

3x
Já se z okna koukal jak dva hnědočeši tahají ze škarpy auto. Když jsem dostal záchvat dobré vúle a šel se podívat jestli by si náhodou nezasloužili abych jim přizatlačil, zjistil jsem, že zatímco duo komediantů předstírá vyprošťování auta, třetí kurv@ mi mezi tím uřízl měděný svod hromosvodu a rve ze zdi skobu aby si odnesl víc než uříznutý metr. No nezabili byste je? Ten drát měl snad třicet deka ale jim to stálo za půl hodiny komedie.

humbucker*
hodnocení

2x

Ahoj Zzzlatokopko. Když jsi začala s těma stěračema, tak přidám taky kus o nich. Přijel jsem do servisu, aby mi udělali prohlídku před STK a na poslední chvíli, než jsem odešel, jsem si vymyslel ještě výměnu ramínek stěračů. Koukám na ně a on je každej jinej. A to vím, že jsem je loni měnil sám a byly jiný a stejný. To byl asi uznalej kradák. On tam ty jeho starý nasadil a já tak nepoškrábal skla. To se tu u nás máme, že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]