Nejste přihlášen/a.
Já si dnes koupila nový stěrač za 30kč ve výprodeji, nasadila před teskem, ještě jsem skočila na chvíli do Takka a během pár minut se vrátila a stěrač byl pryč No chápete to? To snad nějakej zloděj na ten stěrač číhal
Někdy se mi až zastavuje mozek při myšlenkách co všechno je někdo schopen ukrást
Ahoj Zzzlatokopko. Když jsi začala s těma stěračema, tak přidám taky kus o nich. Přijel jsem do servisu, aby mi udělali prohlídku před STK a na poslední chvíli, než jsem odešel, jsem si vymyslel ještě výměnu ramínek stěračů. Koukám na ně a on je každej jinej. A to vím, že jsem je loni měnil sám a byly jiný a stejný. To byl asi uznalej kradák. On tam ty jeho starý nasadil a já tak nepoškrábal skla. To se tu u nás máme, že?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.