Dobrý den.Dne 13.10.2015 jsem si kováč online olej do auta...když jsem to zaplatil převodem tak mi spadla wifina a zapoměl jsem si to z aktualizovat a odeslala se ještě jednou platba 489kč..tak jsem hned prodejci volal a říkali že si to píšou že mi to hned vrátí že už to dál ucetnimu...20.10.2015 jsem psal email s připomenutím a žádná odpověď...Tuto neděli co byla jsem psal taky email a prosil je aby mk platbu vrátily a pořád nic a to jsem psal už přímo na majitele...Už je to 20 dní,co mám dělat teď dál?
Spadla wifi a platba se poslala 2x?bankovni aplikace vyzaduji autorizace smskou ci jinym zpusobem. Neumim si dost dopre predstavit ze pri platbe bych zmackl v podstate F5 a platba by se odeslala znova bez jakemoliv autorizace. Nicmene si zkontrolujte vy vypis z uctu zda tomu zak skutecne je.
ju*
je jednoduší napsat že spadla wifi...je to celé jakési divné.
Toto je bezdůvodné obohacení a je možné se svého nároku domáhat i soudní cestou.
Pokud s nimi není dohoda, nikam nevolej, nepiš mejly.
Napiš doporučený dopis, kde uvedeš vše cos poslal, kdys to poslal, že si to poslal omylem a že žádáš o vydání bezdůvodného obohacení. Dej jim lhůtu, nejlépe 30 dní a informuj je, že pokud to nepošlou zpět, budeš se nároku domáhat sooudní cestou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.