Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kožní pihy

Od: host* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den
Byl jsem na vyřezávaní pih ale neschválila ostatní na hlavě cca dvě pihy které si vždy neopatrně holitkem poškodím mohu si dojít k jinému koznimu kvůli žadance děkuju za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Některé neodstraní kožařka a musí se na chirurgii.Zeptejte se, proč je neodstraní.

dejavu*
hodnocení

0x

Ano, lze. Podle zákona z r. 2013 máte právo na konzultaci druhého lékaře, pokud se vám nezdá, co vám první řekl. Požádejte ho o výpis a výsledky pro konzultaci s jiným lékařem a zkuste jinde. Podrobněji je to rozebráno tady zena.centrum.cz/...

Já bych se ale napřed s lékařem poradila, proč vám to nedoporučil. Dcera byla na odstranění dvou pih a dopadlo to hůře, než původní pihy, jedna se jí vrátila a museli jí to řezat ještě hloub, po druhé se udělala vypouklá keloidní jizva. Obojí by vás na obličeji dost hyzdilo, takže možná z toho důvodu to nedoporučila. Můžete se poradit i s plastickým chirurgem, ale ten právě vyžaduje doporučení kožaře na tento zákrok.

doplněno 06.11.15 07:27:

Vyjednala jsem vám to u známé, podívá se na vás a když to bude možné, ráda vám to doporučení napíše, je to MUDr. Horká z Prahy, máte se objednat u sestry na tel. 272917388

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]