Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítel mi kontoluje e-maily

Od: karin* odpovědí: 14 změna:

Ahoj,

chci se zeptat : přítel mi při návštěvě v mém bytě tajně nainstaloval do PC program, který mu odesílá informace o mé přítomnosti na PC, jaké stránky navštěvuji, heslo do e-mailu a pod. Totéž udělěl i na PC mé dcery. Má tak přehled o mě i mé 12 - ti leté dceři. Při zchůzkách mi tajně kontroluje i mobil. Je to normální?

doplněno 03.11.15 22:15:

Dověděla jsem se to tak , že mi několikrát zaslal ofocený můj vlastní e-mail, ktarý mi zaslala kamarádka.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

To je ještě přítel? Doufám, že už ne.

iz*
hodnocení

4x

Jak jste se o tom dozvěděla? Takového "přítele" bych hodně rychle "odpřátelila".

Přeinstalujte oba PC, nastavte nové uživatelské účty a hesla, změňte i hesla ke všem

účtům, nejen k e-mailům. Změňte heslo i pro mobil a mobil zamykejte.

Normální to samozřejmě není.

dam®
hodnocení

4x

Bez jakých koliv keců bych zrušil přítele, žádná vyjímka, prostě jej zrušit, vymazat s mobilu, odevšat, absolutně a kdyby se navážel, tak tuhle zkušenost roztroubit kde se dá. Tedy pokud máte 100% jistotu.

zzzlatokopka*
hodnocení

3x

Normální? Ne není. Je to dokonce trestný čin. Pokud ovšem není žalobce, není ani soudce:(

krasula
hodnocení

3x

Tak napište maila nějaké kámošce o tom, jakého psychopatického šmejda máte vedle sebe a že uvažujete o tom, dát to policii. On si to přečte. Ono to tak asi dopadne. Změňte si heslo, číslo, adresu... A bacha, takoví se mohou škaredě mstít.

eulalie*
hodnocení

2x

A proč ho nazýváte svým přítelem?

hodnocení

2x

Není to normální, je to žárlivej magor, kterej ti udělá ze života peklo. Kopni ho do zadele a jdi od něj.

hodnocení

2x

přítel je asi chorobnej psychopat a a od takovech je lepší se držet co nejdál a to čim dřív tím líp

zatim vás jen kontroluje mohla by přijít doba kdy začnou padat i rány *zed*

fizyizr
hodnocení

2x

Je to trestný čin! To jste si to z PC ještě neodinstalovala? Přítele vykopněte, je to ubožák!

ladinpraha*
hodnocení

0x

Ne. Rozhodně od tebe není normální tohle trpět. Kam až to necháš dojít?

hodnocení

0x

Zdravím. Normální to rozhodně není. Toto se prostě nedělá. Co s tím uděláte? Promluvte si s ním o tom, nenechte si to líbit a zvažte, zda o takového přítele stojíte..Mým přítelem by už určitě nebyl. Ale je to na Vás..

culdabulda1*
hodnocení

0x

- jistě víte, že to normální není - pokud Vás kontroluje bez Vašeho souhlasu.

Něco jiného je, žijete-li ve vztahu, kde před sebou nemáte žádné tajnosti, takže si vzájemně klidně "lezete" do mejlů, nebo peněženek, kapes atd ... - ale u Vás se zřejmě o takový vztah nejedná.

michaltopic*
hodnocení

0x

To je spíš NEPŘÍTEL *zed*

hodnocení

0x

Takového šmejda od sebe i od dcerky okamžitě odkopat, protože vás čekají ještě horší věci. A toho špiona z PC spolehlivě odinstalovat a pokud to neumíte sama, tak s tím do nějakého profesionálního servisu nebo za spolehlivým ajťákem.. Ten program prostě v PC zůstat nesmí, nebo informace půjdou ven stále. Když to všehno neuděláte, tak si nemáte co stěžovat a budete pro "přítele" fungovat jako předmět k použití a hloupá husa. Kruté rezumé, že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]