Nejste přihlášen/a.
Máte někdo vyzkoušený přípravek na pigmentové skvrny v obličeji?Vím,hlavně vysoký faktor a nechodit na slunce,ale i přesto se objevují.Znám bělící krémy od firmy UNITONE.Znáte někdo něco co funguje?Děkuji.
Mě jednoznačně pomohlo pulsní světlo!. První rok jsem byla 4x, nyní jdu na podzim jednou za rok. Měla jsem hodně velké pigmentové skvrny, vyzkoušela řadu přípravků i s AHA kyselinami .Dá se říct, že na mě zesvětlijící krémy nepůsobily . Zcitlivěla mi pleť, bývala jsem po delším používání speciálních krémů rudá (hořely mi tváře )...
Nyní se nevystavuji schválně slunci, i když každodenně musím trávit v zaměstnání hodiny venku.Smíchám si denní krém s makeupem, který má faktor 20.Myslím tím každé ráno na hřbetu ruky. Prozatím je to to nejúčinnější."Bojuji s fleky" 15let, teď je to mnohem lepší , i ostatní si toho všimli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.