Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Evidenční list úřad práce

Od: jareka odpovědí: 3 změna:

ahoj, mám takový dotaz. Pracuji, mám zamstnání, ale potřeboval bych papír od úřadu práce že jsem tam byla evidována před pár lety. Poté jsem pracoval a po roce jsem byla opět evidována na ÚP a ted již zase pracuji.

Můj dotaz spočívá v tom, jestli nevíte, zda mi na úřadu práce vystaví papír že jsem v určitých měsících byla v evidenci? Tenkrát jsem si to všechno schovávala, ale stěhovala jsem se a někam se mi ty papíry ztratily. děkuji za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Potvrzení o dobách evidence Vám vystaví.

Akorát bych tam předem zavolala, řekla, oč mi jde

a objednala se na určitý den.

pt®
hodnocení

0x

Je to tak, jak radí "Ivzez". Tyto potvrzení o dobách evidence budete jednou potřebovat také při žádosti o starobní, či před. důchod pro okr. správu důch. zabezpečení. - pt

Jenom doplním - pokud půjde o potvrzení dob evidence na ÚP pro účel výpočtu důchodu, nechte si vystavit i potvrzení o dobách pobírání podpory. Doba s podporou se pro důchod počítá jinak než doba bez podpory.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]