Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem zamilovaný

Od: theo* odpovědí: 7 změna:

Jsem zamilovaný do ženy se kterou jsem byl dvě hodiny, je o 7 let starší, bydlí ode mě 200km a má přítele.

Dá se tato neřešitelná situace vyřešit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

3x

Ale to přeci není zamilovanost, ale touha po nedosažitelném...každý jsme si tím někdy prošli. A pokud čirou náhodou došlo k naplnění touhy, tak to pak stejně stálo za starou backoru. Někdy je snít lepší než realita...

rv*
hodnocení

3x

Poznej ji lépe a ono to přejde

figurek*
hodnocení

2x

jistěže se dá tato neřešitelná situace vyřešit. Jestli máš na jízdenku, pak není problém. Udělej jí nějaké návrhy a když ona bude souhlasit, pak ji můžeš jezdit navštěvovat. Jen dávej pozor, abyses trefil do správného termínu, kdy ten její není doma.

hodnocení

1x

zamilovat se do jiné... každý miloval svou učitelku a taky to ustál ;)

hodnocení

1x

Zapomeňte na ni, nemontujte se jí do života a najděte si ženskou na déle, než na dvě hodiny.

ju*
hodnocení

0x

Odmiluj se.

scorpion*
hodnocení

0x

Z žádného mraku neprší věčně.Řidiči to znají.Prostě to projedou a zase vyjde slunce.Stejně tak je to ve vztahu.Je to jen deštivé období.Přejde to.Ale může to chvíly trvat.Budeš tu touhu po ní,..muset vydržet.Taky jsem se zamiloval dřív do zdravotní sestry.Jenže ona byla tak strašně vysoká,o 7 let starší a já o hlavu menší.Byl to trapas.Nevím,jak k tomu došlo,ale různí zaměstnanci,..zřízenci i uklizečky mi říkaly,že bych ji měl někam pozvat.Nikoho nemá.myslím přítele.Občas za mnou v noci přišla a já jí pomáhal s balením obvazů.Jenže v nemocnici moc dlouho člověk času nestráví.Tedy většinou.A v lásce platí,..že i kdyby tam člověk ležel měsíc,..pořád to bude málo.Než jsem se nadál,..byl jsem z nemocnice venku.A ji,už jsem nikdy neviděl.Celých 7 let mi trvalo,než jsem na ni zapoměl.Ale stalo se.A život jde dál.U tebe to taky přejde.Jen tomu dej čas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]