Mladý muži u nás jsou horňáci ti co bydlí na kopci u kostela a dolňáci ti co bydlí pod kopcem u hospody. Řekla bych, že toto je pro vás ideální vysvětlení, ta druhá verze je pro starší a ne pro malá děcka.
Pomelo, ztrácíš smysl pro humor! Neprožívej to tak!
doplněno 03.11.15 06:29:
Nerozčilujte se, napravila jsem to. Dala jsem bod skorpionovi.
pomelo
No, mě šlo o pokud možno pravdivou odpověď, ne o přečtení si "děsně vtipného" bonmotu. Myslím si, že lidé, kteří nemají k tématu co užitečného říct, by měli raději mlčet. Můj smysl pro humor prosím nehodnoť, já také nekomentuji, že zřejmě nemáš svůj názor a musíš lézt někomu přééésně do ...
danis
rádo by vtipná odpověď! Dámy, nemusíte v každém dotazu za každou cenu odpovídat! Tazatele takováto odpověď opravdu nezajímá!
Zajímavé, že všichni ostatní mou otázku pochopili. Asi jim je vcelku jasné, že když ji dám do rubriky Láska a sex, nezajímá mě zrovna rozmístění adres ve vaší dědině. Ještě vtipnější by bylo odpovědět, že Pavel Horňák byl kdysi náš populární zpěvák. Ach jo...
Liduš, jako žena nechápe mužský pohled na krásu ženského těla. Horňák miluje bujné poprsí a fascinuje je ho, dolňák to má zase s širšími boky a poprdím, případně krásnýma nohama. Ideální je ovšem vyvážený poměr, jak řekl pan Kopecký: jsem celistvák!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.