Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

92-64-80, malá prsa

Od: jennifer odpovědí: 15 změna:
Toto nejsou ideální míry, ideální jen z 33,33% :-D Občas pociťuji velkou výhodu v tom "nemít" prsa, ale většinou bych větší ocenila... Záleží všem pánům na velkém poprsí? Vážně byste se v posteli cítili jako "pedofilové"?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

nezáleží, mě osobně mnohem více přitahují menší prsa, než velký mlíkárny :)

mate59
hodnocení

3x

Pánúm v drtivé většině na velikosti prsou nezáleží,svou partnerku berou a vybírají si uplně podle jiných kriterií.Máš šikovnou postavu,nestresuj se,múžeš být spokojená se svými mírami.

majsterjoe*
hodnocení

1x

nene, já to píšu pokaždé, když tu podobný dotaz je.

Mám rád malá prsa a dokonce se na ně lépe dívá než na obří cecky. A pokud je tu v komentáři prvního příspěvku, že se muži dívají na jiné věci, pak za sebe musím napsat, že pro mě je to při výběru dokonce důležitá věc. Teda kdybych si mohl vybrat. Leč život rozhoduje za nás a láska je slepá-

bruno*
hodnocení

0x

Opravdu záleží jen na vkusu toho konkrétního muže. Mně by jste třeba absolutně nezajímala a cítil se jako pedofil, páč mám rád se čeho chytit. Na druhé straně kámoš upřednostňuje dvojpožitkové ko..y. Prý když je hledá a pak, když je najde. Všimněte si, že většinou chlapi koukají na vaše přednosti a teprve pak do očí? Ale ve výsledku je to jedno, hodnota chlapa taky nespočívá v délce vercajku;)

jennifer
hodnocení

No, je pravda, že mne se dívají všichni do oči :-D

joudic*
hodnocení

0x

nevim jak jste prisla na pedofily :) me se libi mala prsa, kdyby nebyly vubec zadna, tak uz je to trosku skoda, ale taky by mi to nevadilo, narozdil od velkych, ktere nejsou pro me. Nicmene u me toto porovnavani patri pouze do stejneho soudku jako vysoka vs mala divka, vysokou na rande pozve nekdo jiny :) Kazdy ma jine preference, pro me je nejvic sexy takovato a podobna postava itr2010.org/..., a jiny se ji bude vysmivat a pokrikovat neco o jidle ;)

plachykluk

.. jj.. tak takovýto dívky ( - na prilozeném odkazu,fotu ) s takovýmto mensím moc hezkým poprsím moc pekné jsou..tot´ se hlava pekne prilozit mezi taková prsa muze a i krásne srdícko poslouchati..to u velkého poprsí tedy moc nejde.. takový názor muj..

hodnocení

0x

Asi hodně chlapů touží po tom, mít holku, která je opravdu má. Na pohled to je asi hezký, ale tím to končí.

V posteli v tom nějakou extra velkou výhodu nevidím.

hodnocení

0x
Neboj dolnaku je dost a ti berou jine veci :) . Jinak kazdy je naky.

bruno*
hodnocení

0x

No, je pravda, že mne se dívají všichni do oči :-D

Tak to je snad dobrá prognóza, nemyslíš?*tanec*

pepa*
hodnocení

0x

Mám kamarádku: 120/100/90. Tak krásné a velké dudy jsou dar z nebes.

scorpion*
hodnocení

0x

A co když si tvého poprsí vůbec nevšimne.Poslouchá tvůj hlas,jak se s tebou dá komunikovat a přemýšlí,zda by jsi mohla být dobrá parterka a možná i matka.Vážně si myslíš,..že myslíjen na tvá prsa?Neměj péči.Malá prsa jsou spíš na začátku.Až přijdou děti,..tak budou větší.Pokud to chceš trochu urychlit,jez hodně Italské špagety.Účinek je 100% zaručen.

pet1*
01.11.15 20:52
hodnocení

0x

*palec*

dam®
hodnocení

0x

Nelze neodepsat, nejdřív vidím hlavu, pak jdu níž, pokud mi oči nic "neřeknou", tak většinou je to pominující i když daná má hlas jak zvon a ňardra dmoucí. Jóó, taky vím, že nejsem jediný jenž doprovází...Ale tady ta debata je jen o měřítcích. O ničem jiném.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj Jennifer. Mě by se tohle zrovna asi zamlouvalo. Jen jsi ještě nedoplnila svou výšku, věk a velikost těch svých prsou. Ty míry se dávají ze zhora. Ty jsi je napsala opačně?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]