Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypadávání vlasů

Od: zbynekk odpovědí: 4 změna:

Mám takový obecný dotaz. Stalo se nebo slyšel už zde někdo o někom komu po postupném vyplešatění zase vlasy samy od sebe dorostly? Třeba po změně životního stylu a podobně(myslím bez chemie a jiných léčidel )

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Podle toho z jakého důvodu vlasy vypadly.. když odejde kořínek, tak už vlas nenaroste, brácha vyzkoušel skoro vše, od levných, po drahé přípravky.. a žádná změna .. :)

hodnocení

0x

Já jsem zažila, že mi po chemoterapii vypadaly všecky vlasy a narostly nové. Ale že by jen tak někomu narostly, to ne. To jsem neslašela. *hej* Nechápu a nerozumím, proč chlapi tak strašně prožívají ztrátu vlasů. Karel Hála, Teri Savalas, neměli ani vlásek a jak byli sexy! A ještě pár mužských, kteří vezmou zbytek vlasů strojkem a jsou úžasní!

zbynekk
hodnocení

Ano, při léčbě jakou jste měla je to běžné to vím. Mne spíš zajímá takové to mužské plešatění na horní části hlavy.

Zatím jsem ještě o nikom neslyšel v mém okolí, proto se táži zde jestli se s někým někdo setkal. Máte pravdu, že jen o vlasech život není, ale každý to hold nese po svém...

72mona3*
hodnocení

0x
Padání vlasů má na svědomí testosteron. Cituji...pokud je hladina testosteronu v krvi vyšší, obvykle to ničí vlasové kořínky a vlasy začnou vypadávat. Proto muži plešatí mezi dvacátým a třicátým rokem, kdy mají hladinu testosteronu nejvyšší... Lze to zvrátit, ale léčba je zdlouhavá, pro někoho až doživotní. S léčbou je potřeba začít co nejdříve - za pomoci lékaře (finasterid), ne předražených "zaručených" přípravků z internetu. Takže odpověď zní, že životní styl na to vliv nemá. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]