Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze zrušit objednávku?

Od: suzymon® odpovědí: 5 změna:

Zdravím. *bzum* Jsem blbec, objednávala jsem si troubu a nějak špatně jsem porovnala ceny u různých prodejců. Právě jsem odklikla platbu, která se má uskutečnit 2.11. převodem z mého účtu. No a pak jsem ještě začala koukat na jiné produkty a uviděla, že tu samou troubu mají jinde o 600Kč. levněji. A navíc za tu samou cenu co já zaplatila, mají troubu o jednu kategorii výše. tak tady sedím a lituji svého unáhleného počínání. Myslíte, že by to šlo nějak zrušit? A pokud ano, jak mám postupovat? Mockrát děkuji. S pozdravem blbec Suzymon.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Hned ráno zavolejte prodejci a společně stornujte obj. Řekněte že jste se špatně podívala a nedostanete ji do linky.
Bude rád že to stornuje, že mu ji pak neposlete za 3 dny zpět. :)

hodnocení

2x

suzy, nevím jaké máte internet.bankovnictví, ale zkuste pohledat "čekající platby" nebo "plánované platby" a tam tu za troubu zrušte... jestli to nenajdete, tak bych asi zavolala do své banky, aby platbu pozastavili - dokud neodešla, určitě to nebude problém zrušit... a nenadávejte si, to se stane ;)

jokeer*
hodnocení

0x
Zdravím,
napište nebo zavolejte prodejci, že chcete objednávku stornovat, peníze Vám vrátí. Možná by šlo stornovat platbu i v bance, ale to je zbytečně komplikované.

mot
hodnocení

0x
pres internetbanking platba zrusit nejde? zavolat do banky at ji zrusi…
a eshopu se omluvit a poprosit o storno objednavky.

hodnocení

Mockrát všem děkuji. Minda mi dobře poradila! Našla jsem tam tlačítko čekající platby a objednávku úspěšně zrušila. *uf* A pak jsem poslechla Claymana a napsala do obchodu, že ruším objednávku, protože jsem špatně změřila díru. *hi* Tak ještě jednou díky všem. A fujtajxl, to jsem se zapotila...

A děkuji že jste mi pomohli ušetřit penízky. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]