Nejste přihlášen/a.
Já dám hlášku, která mě napadne vždy, když vidím schůzi poslanecké sněmovny:
"Tohle že jsou hodní chlapci ... se podívejte , vždyť je to tady samej debil nebo blbeček ... debil...blbeček...debil...blbeček...jenom támhle vzdau - vyjímka...dva blbečci vedle sebe".
Asi jsem to nenapsal přesně, ale to myslím nevadí. Tohle stejně uhodne každý.
Vždycky ,když stelu gauč, tak si vzpomenu-TAK JÁ TI TO BABO USTELU TO BUDEŠ KOUKAT -TAK JÁ JSEM TO USTLAL ,ALE TY TO NEUVIDÍŠ.
nebo-tady vám maminka posílá vajíčka ,ko,ko, ko.
nebo ,když vnučka nechce s postele-POJDTE SE PODÍVAT,ŽE JSEM VÁM NELHAL ,BUDE DESET.
nebo-až řeknu tři tak se to tady začne mazat.
nebo-POČKEJTE JÁ SI TADY UDĚLÁM RYSKU.
nebo-já jsem malej ,ale šikovnej
nebo-NESTŘÍLEJTE, JSOU TADY LIDI.
nebo všechno pryč ,tady povede dálnice. atd,atd
Znáte odpovědi?
Tak první jsou nějaký Homolkovi, přesně nevím který.
To tedy fakt nevím.
Na samotě u lesa.
Nějakej Burian, nevím přesně.
Taky nevím.
Princezna ze mlejna.
Poslušně hlásím.
Hej rup.
Ecce homo Homolka
Jáchyme, hoď ho do stroje.
Na samotě u lesa
Burian ostrostřelec
Pelíšky? Ale to fakt nevím, jediná věc s ryskou a drápem
princezna ze mlejna
Švejk
A poslední taky typuju, zítra to roztočíme... prostě ten díl, kdy se stěhují z domku do paneláku. Takže asi první
Pátou odpověd máme pro mne aktuální ,protože za necelé dva týdny jdu do Klatov na operaci vybočeného palce ovšem u nohy.Už víte? U POKLADNY STÁL.Bez urážky pánů doktorů tam-mám s nini ty nejlepší zkušenosti-jen jsem si tak vzpoměl ,jestli si budou také dělat rysku.
A poslední-HEJ RUP-scéna ,jak utíkají V+W před rozjetým válcem,protože ho neumí zastavit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.