Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srazil mě kluk na skůtru

Od: grosc odpovědí: 7 změna:
Jdu si tak po městě a najednou do mě zezadu narazil kluk na elektrickém skútru, takový maličký že na to nejsou potřeba doklady. V pohodě jsem odešel jsem mu řekl ať si dává pozor.Teďkom mě bolí záda taková ostrá pichlavá bolest na pánvi. Je možnost to začít řešit kdyby to bylo vážné? Asi kamery MP že?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rocco*
hodnocení

2x

Mazej k doktorovi, popiš mu situaci a on by měl policajty kontaktovat pokud jsi to neudělal ty. Tohle není sranda, ale odjetí z místa nehody bez pomoci. Tzn. trestný čin.

tzuru

Ten kluk asi neodjel bez pomoci, autor dotazu mu podle všeho řekl, že je ok.

ju*
hodnocení

1x

jo blbost ta je nejdražší...zadělal sis na problémy...co ti brání zavolat na měšťáky než tady loudit rady, až zítra skončíš v nemocnici tak se to dost blbě řeší...anebo si říkej ,jsem hrdina nic se mi nestalo rozchodím to, nemám pohlé obratle ani vnitřní krvácení, má vůle je silná nic mi není, další variabta - z květináčů vysypat hlínu a pak si ji ve vrstvě - tak kolem 15 cm navrstvit na hrudník, sice to nepomůže, ale začneš si zvykat...

hodnocení

1x

Kvůli tomuto policajti zadnici nezvednou. I kdyby byl záznam z kamery, jak mají hledat neznámého kluka? Musel byste sám vědět o koho se jedná a ideálně i mít svědka. Když to půjdete ohlásit bez tohoto, tak udělají zápis, žádné video zkoumat nebudou a za čas vám přijde oznámení o odložení případu.

hodnocení

1x

grosci, chcete řešit co? Bolest, nebo potrestání viníka? Dokážete spojitost nehody a Vašeho zranění proti dobrému právníkovi?

Pak teprve pátrat po viníkovi.

hodnocení

0x

jestli na to nejsou potřeba doklady, tak to nemá SPZ... takže kamery celkem nepomůžou, pokud není pokryté celé město, že by ho někdo vysledoval, kde to odstavil...

hodnocení

0x

Já si myslím, že bys měl zajít na kontrolu tam, kde mají rentgen. Můžeš mít maličkou, bolavou modřinu, ale můžeš mít i prasklou pánevní kost. Zajdi k lékaři a až pak řeš řidiče!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]