Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Registr dlužníků

Od: jirka5468 odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

měl jsem na splátky mobilní telefon, platil jsem to formou trvalého příkazu, takže jsem se o to nestaral, peníze mi z účtu vždy odešly samy. Jak jsem teď ale zjistil, nastavil jsem trvalý příkaz o měsíc kratší, než měl být. Blbá chyba. Přišla mi upomínka, takže jsem dluh hned uhradil, ovšem chci se jen zeptat: Když se tohle stane, nebudu teď vedený v nějakým registru nespolehlivých plátců, kvůli čemuž by mi hrozilo, že třeba v budoucnu nedostanu nějakou další půjčku?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

2x

V tomo případě nikoliv o tom byste byl vyrozuměn.

hodnocení

2x

O tom vyrozumění bych se asi hádal, nicméně jedna urgence a uhrazení je ok - v žádných registrech negativně veden nebudete.

Do registrů se negativně projeví až splátka se zpožděním nad 30dnů. To je pak podle nastavení dalších společností kladné, neutrální, negativní...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma registr dlužníků

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]