Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
měl jsem na splátky mobilní telefon, platil jsem to formou trvalého příkazu, takže jsem se o to nestaral, peníze mi z účtu vždy odešly samy. Jak jsem teď ale zjistil, nastavil jsem trvalý příkaz o měsíc kratší, než měl být. Blbá chyba. Přišla mi upomínka, takže jsem dluh hned uhradil, ovšem chci se jen zeptat: Když se tohle stane, nebudu teď vedený v nějakým registru nespolehlivých plátců, kvůli čemuž by mi hrozilo, že třeba v budoucnu nedostanu nějakou další půjčku?
O tom vyrozumění bych se asi hádal, nicméně jedna urgence a uhrazení je ok - v žádných registrech negativně veden nebudete.
Do registrů se negativně projeví až splátka se zpožděním nad 30dnů. To je pak podle nastavení dalších společností kladné, neutrální, negativní...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.