Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
měl jsem na splátky mobilní telefon, platil jsem to formou trvalého příkazu, takže jsem se o to nestaral, peníze mi z účtu vždy odešly samy. Jak jsem teď ale zjistil, nastavil jsem trvalý příkaz o měsíc kratší, než měl být. Blbá chyba. Přišla mi upomínka, takže jsem dluh hned uhradil, ovšem chci se jen zeptat: Když se tohle stane, nebudu teď vedený v nějakým registru nespolehlivých plátců, kvůli čemuž by mi hrozilo, že třeba v budoucnu nedostanu nějakou další půjčku?
2x
O tom vyrozumění bych se asi hádal, nicméně jedna urgence a uhrazení je ok - v žádných registrech negativně veden nebudete.
Do registrů se negativně projeví až splátka se zpožděním nad 30dnů. To je pak podle nastavení dalších společností kladné, neutrální, negativní...
- Registr dlužníků - jak na výmaz?
- Centrální registr dlužníků je podvod?
- Registr dlužníků, jak se dá do něj podívat?
- Registr dlužníků-výmaz
- Registr dlužníků a půjčka?
- Registr dlužníků
- Zrušení registrace Centrální registr dlužníků
- Registr dlužníku
- Registr dlužníků?
- Registr dlužníků - jak se ověřit?
- Registr dlužníků
- Registr dlužníků
- Americká hypotéka vs registr dlužníků
- Registr dlužníků
- Registr dlužníků
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.