Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chttěl bych se poradit, přechládnul jsem a dostal jsem docela velkou rýmu, nemáte někdo recept jak se jí co nejdříve zbavit?Co pomáhá?
Děkuji za rady
Nejrychlejší by asi byla inhalace senných výparů. Seno do kastrolu, nechat přejít varem, naklonit se nad nádobu, hlavu s nádobou zakrýt nejlépe ručníkem a inhalovat. Je to nepříjemné, ale účinné... poteče vám z nosu proudem, ale po večerním čaji budete do rána fit. Taková je zkušenost má...
Jinak ale platí pravidlo, že rýma léčená trvá týden, neléčená sedm dnů...
s tím souhlasím, jen místo sena si dávám mátu... ono to nevyléčí, ale podstatně zmírní příznaky.. pak je dobré to ještě podpořit Coldrexem... to se vypotíte a nebolí hlava.. se poti, se potit, se potit...
Ale na druhou stranu v době prasečích a ptačích chřipak bych to nepodceňoval a zašel k doktorovi aby se vyloučilo to nejhorší..
Ahoj,já mám recept po babičce... rozpustí se v kastrůlu české máslo,tak lžíce,do toho se přidá lžíce bílého vína a hodně majoránky rozmělnit,celé se to prohřeje a pak až to vystydne napůl,tak se to dá do skleničky a dá se to ztuhnout do lednice.. Pak stačí jen 3x deně namazat pod nos,klidně i malinko do nosu a natahovat (inhalovat). Zaručeně to funguje a už druhý den je úleva.. Může se to 2x deně namazat i dětem... Přeji brzké uzdravení,Míla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.