Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobil sem kartu

Od: zonzo odpovědí: 12 změna:

dobil sem si kartu.

kterou sem zakoupil před dvěma měsíci.

¨žádnej kredit sem nedostal navíc.

v době kdy sem kupoval kartu.

slybovali ste kredit ,jednou tolik.

jak to že sem nic nedostal

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Pokud bys napsal, u jakého operátora má ta karta fungovat, jakou sumu jsi dobil, mohli bysme ti poradit, co máš udělat.
Němému dítěti ani vlastní matka nerozumí...
Tvoje chyba. Použij mozek.

hodnocení

1x

myslím, že jste si spletl adresu, tohle je poradna, stěžovat si musíte u svého operátora ;)

jinak samozřejmě si přečíst podmínky, kdy máte nárok na dvojnásobek kreditu, a pokud jste je splnil, pak si stěžujte.

iz*
hodnocení

1x

Zdá se, že jste zabloudil. Zjistěte si, za jakých podmínek

Váš operátor nabízí připsání kreditu (většinou se musí dobití uskutečnit

v nějakém časovém limitu a/nebo v nějaké výši) a reklamujte u něj.

repkin*
hodnocení

0x

Pořádně si zjisti, na jaké číslo jsi dobíjel, jestli pleteš čísla stejně, jako písmenka, tak je možné, že jsi to poslal jinam. Takže překontroluj kupon nebo to, čím si dobíjel. Hlavně to řešíš docela "brzy".

hodnocení

0x

Jestli jde o Tesco Mobile, tak (stačí přečíst v návodu) je potřeba prvně poslat (zdrama) SMS (na číslo uvedené v letáčku u SIMky) ve tvaru (opět uvedeno v letáčku) a s číslem Clubcard (které musíte mít, pokud chcete ty výhody). Ale jelikož píšete "slybovali" a podobně, a ještě tady obviňujete cizí lidi na všeobecné poradně, tak je to pro vás asi nadlidský výkon.

fifi*
hodnocení

0x

zdravím genie:)

je uplně jedno kdy si kartu koupíte...

akce se vztahuje na to, že kredit navíc dostanete v případě že si ji v nějakém časovém rozmezí dobijete, koupit fakt nestačí, to snad dojde i ...Vám..

zonzo
hodnocení

hele ty chytráku.

žádný genyus nejsem.

když něco napíši ručně tak ty- na mě nikdy, nebudeš mít.

to že ,někdo ,neovládá klavesnici a počítač,neznamená že je blbej.

i bez tvé rady sem zjistil kde sem udělal chybu.

počítačové a namyšlené blbečky mám nejraději.

ju*

co se vztekáš genie, stačí napsat utnul jsem se...stane se... jak píše ta ženská Františku já jsem to nedostala, no jo ale já ti nic neposlal...

martinaa*

Jo, GENYUS fakt nejsi. Zato jsi nevychovaný namachrovaný hulvát, který nejenže neumí ani normálně přiznat, že udělal chybu, ale nezvládná ani pozdravit, když někam přijde. ;) Čus.

praivo*

namyšlené blbečky mám nejraději.

Tak to máš nejradší sám sebe, co?

hodnocení

0x
Zonzo
Vypadá to, že fifi tě opravdu přecenil. Podle písemného projevu a obsahu se zdá, že ke geniovi máš opravdu daleko.
V tvém textu je plno zásadních chyb. Za to ale klávesnice a počítač nemohou...
ju*

musím se ho zastat, třeba je to v jádru hodný člověk a nevydařil se mu den...buďte tolerantní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]