Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bijící hodiny

Od: junek odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěl bych si koupit staré hodiny, který mají krásný bijící zvuk, nevím na které se mám zaměřit? jakou značku by jste mi doporučili? děkuji P. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Takové hodiny jsem zažila u strýce. Když bydlel v domku, byla to krása. Ale když se přestěhoval do paneláku, tak ho sousedi chtěli ukamenovat. Hodiny bily sytě a panelák se třásal od základů až po střechu. Bití slyšeli naprosto všichni a naprosto všem to vadilo. Nebyla to jejich volba. :-D

lidus*

Máme překrásné, staré a bijící hodiny dvoje, oboje v garáží jelikož doma bych se v noci nevyspala a ve dne zbláznila.Jedny jsou myslím Havard, ty druhé netuším, být to na mě, prodám je ale manžel má jiný názor. Já bych to zvážila, dekorace je to hezká ale ten zvuk je horší než kokrhající kohout co mě na chalupě budí kolem 4 ráno.

pppp
hodnocení

1x

Bicí hodiny doporučuji s kyvadlem, ty se dají třeba v 19 hodin zastavit a ráno v 7 zase pustit a nemusí se složitě přetáčet a dávat pozor na odbíjení během přetáčení. Anebo se na noc dá sundat závaží na odbíjení, nebo ne jen na noc...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]