Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest zad a křupání kloubů

Od: michaela1 odpovědí: 3 změna:
Ahoj,
mám takový problém se zády,kdyz dolehám tak mi občas (poslední dobou vcelku pravidelně) cca minutu bolí páteř.Přijde mi jako kdyby se rovnala nebo nevím jak to popsat,ale ta bolest je opravdu nepříjemná.Nevíte co to může vyvolávat? Nebo jaká je příčina bolesti?Ještě bych měla jednu otázku,netrpíte někdo nadměrným "křupání kloubů?" vždy když jdu tak se ozívá křupání kloubů nebo stačí udělat nějaký pohyb a je to to samé.Nevíte co s tím?Mám 20let,ale už si připadám jak kdyby mi bylo 50 :D děkuji za odpověď Michaela

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nvštívte obvodného doktora a ten nech vás pošle za ortopédom a až snímka RTG poprípadne CT,MR ukáže či dochádza ku poškodeniam klbov a chrbtice.

hodnocení

0x

Ahoj :)

Domnívám se,že všechny tyto bolesti máte za prvé z nezdravé /kyselé/ stravy a zjevně i z nadváhy.

Další aspekt je nedostatek pohybu.

Je nezbytně nutné začít upravovat Váš jídelníček.Odbourat cukry,bílou mouku,sladké limonády,fastfoody...Začít jíst ovoce,zeleninu,luštěniny,ryby,kvalitní maso,sóju,tofu,ořechy...Pít bylinné,neslazené čaje a vodu s citrónem.Citrón neutralizuje kyselé prostředí v těle.

Cvičení doporučuji jako všem tady,Jógu,Pilátes a přidejte i speciální cvičení na zpevnění zádových svalů.

_________

Pokud toto začnete dělat,bolesti zad i vrzání kloubů zmizí !

iz*
hodnocení

0x

Nevíme.

Navštivte lékaře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]