Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, byla jsem reklamovat PC. Většinou mám problém s doklady, které ztrácím, tak jsem si tento hned při koupi ofotila. Samozřejmě se stalo a já šla PC reklamovat. Vím, že dle zákona nemusím mít účtenku, že je třeba jen prokázat, že jsem věc v obchodě skutečně koupila (třeba výpis z karty). Paní ofocený doklad uznala a PC přijala do reklamace. Avšak upozornila mě, že pokud by vraceli peníze, musím donést originál dokladu. Mají na to právo? Moc se mi to nezdá. Jde přece jen o to prokázat koupi - kdy a za kolik, což jsem udělala, doklad si dohledali v systému. Přijde mi divné rozhodnutí - ano, věc je rozbitá, je v záruce, to uznáváme, opravit to nejde, ale buď nám dáte účet nebo si odnesete rozbitý PC...?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.