Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Na dnešní praxi jsem zvedala celkem těžkou bednu, po te co jsem ji zvedla a schovala do polie jsem se znovu narovnala a začaly mě bolet záda. Je to takova bodavá bolest asi ve středu zad ale jen při některých pohybech.
Mohl by mi někdo poradit co s tím?
Rada pro zdejší odborné poradce : Nestrašte tazatelku. Bolavá bolest v zádech přece nemusí být ploténka nebo problém v páteři, ale docela obyčejně přepjatý a poškozený vaz na některém zádovém svalu, hezky česky zvaný ústřel. Ten dovede bolet ale skutečně dost. Někdy bolí méně, někdy více a někdy bolí tak, že se nemůžete pořádně otočit, nemůžete nic zvednout, nemůžete si pořádně lehnout a špatně se vyspíte, protože jste každou chvílu vzhůru. Naštěstí se rychle hojí.
Rada pro tazatelku : Zkuste starou dobrou Alpu. Řekněte někomu, ať vám záda namaže a na spaní se pořádně oblečte, ať máte záda v teple. Problém by měl nejpozději za pár dní zmiznout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.