Nejste přihlášen/a.
Už to jsou skoro 3 roky co jsem s přítelem. A témeř poslední rok spolu vůbec nespíme, možná tak 1x za měsíc.
Ani jeden nechodíme do práce, jelikož studujem, takže nejsme unaveni,tudíž únava tomu nebrání.
Mám, teda doufám jistotu že mě nepodvádí, přece jen jsem sním skoro každý den,atd...
Ale co se to s námi děje? Celkem mi to vrtá hlavou, už si i řikám jestli to má cenu, fakt nevím..Je to jen nějaká krize?
Dvě možnosti. Buď jsi ho prostě přestala přitahovat, nebo chodí na lepší. Plus ještě třetí možnost, a to je zdravotní problém z jeho strany. Absence sexu u mladýh lidí rozhodně není normální, pokud nedřou do padnutí, nemají malé děti, hypotéku apod.
Takže bych zkusila nějakou hezkou akci v prádle s lahví vína, a pokud to nezabere, otevřeně zaútočit v klidném(!) rozhovoru.
Dobrý den, no, ale vypadáte celkem spokojeně. Jinak, když mně něco vrtá hlavou, tak se na to zeptám. Takže, komunikovat, ptát se a řešit. Zdravím!
doplněno 27.10.15 08:38:Možná spolu nespíte, protože se stydíte mluvit o sexu (a to za Vás nikdo neudělá). Nebo si o to prostě řekněte a třeba Vám bude vyhověno častěji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.