Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neplánovaný sex po večírku, obědě apod

Od: otele odpovědí: 27 změna:

Ve většině současných filmů bez ohledu na žánr jsou takřka povinností sexuální scény, kdy postavy po večírku, po obědě, po kině, ať už je to rande plánované, nebo neplánované, hupnou na sex. Zajímalo by mě, jak to je v reálném životě, nedokážu si představit, že se před tím neosprchnu, přece jen člověk se celý den paří v trenkách/kalhotkách (a jejich variantách - slipy, boxérky, tanga...), tak není sprcha od věci. Jak řešíte náhodné známosti a hygienu?

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nevím, jak je to u ostatních, ale já se vždy takhle před akcí osprchoval a když už jsem tam s někým odešel, nikdy jsem nezaznamenal, že by byla nějak špinavá nebo smrděla.

Osobně, pokud člověk dodržuje hygienu, tak mít sex nějakých pár hodin po sprše mi nepříjde jako něco hrozného. Já si zas nedokážu představit, že bych musel pokaždé těsně před tím, než na tu jdu, jít do sprchy. To bych přišel o tu spontalnost a to kouzlo okamžiku, které někdy udělá hodně...

Ale chápu, že třeba někdo to vnímá jinak...

sonyboj*
hodnocení

2x

Životní pravda starého proutníka: Správná fr**a má být vysprchovaná, minimálně 2 hodiny zavadlá a 2x přečůrnutá *frajer*

humbucker*

Ahoj. Docela zajímavá myšlenka. Něco na ní bude. Co je platná vysprchovaná hambářka, když si při 69tce vlhce pšoukne.

culdabulda1*
hodnocení

1x

pokud byste mysleli na hygienu - tak už by nešlo o "neplánovaný" sex. Hygiena se "řeší" až potom.

humbucker*
hodnocení

1x

Ahoj. To je zase hygienické téma.Jestli vzpomínám dobře, tak za mlada se s tím nějaké velké ciráty moc nedělaly. Určitě ne ty děvčata, co do mě šly. A vůbec jsem nepociťoval z nich nějaký zápach. Až ve vyšším věku, nějak automaticky se na podvozku ošplachuji. Nechci být poněkud oprděný. A partnerky to zatím taky měly tak nějak podobně. U 69 je to víc jak vítané. Samozřejmě, tohle nejsou rychlovky a je to většinou někde v bytě.

U těch filmů je hodně komické, když po noci plné vášně, ráno ona dvojice leze z pelechu v trenclích a bombarďákách. Tohle jsme dělali doma pouze kůli dětem. To se vlezlo potom do pyžama, když byla naše drobná havěť přítomna za zdí.

eulalie*
hodnocení

1x

Téda, to koukám, co je tady fajnšmakerů na sexrychlovky někde na mezi s někým, koho sotva znám... Asi jsem prudérní (ostatně Eulálie Čubíčková taková byla), ale promiskuita nikdy nebyla moje hobby, tudíž i k náhodným známostem bych měla véééliky odstup, natož, abych nechala na sebe od nich sáhnout. Jojo. Pěkně až po svatbě *smich*

A film neberte tak vážně, já ho taky tak neberu, ani sebe neberu příliš vážně. Film je fikce. Kolikrát ani ta těla nejsou pravá, ale hezčích dablérů...

hodnocení

1x

Já osobně preferuji před sexem s manželkou, aby se nesprchovala. Když se osprchuje, tak to potom není ono. Neříkám aby smrděla nebo něco takového, ale jakmile se ženská před tím umyje, smyje ze sebe všechny feromony, které chlapa podvědomě přitahují. Zkrátka "neumytá" podvědomě "voní" a ten sex je o to intenzivnější. Samozřejmě, pokud ženská nebude 2 dny neomytá, tak fuj!

Třeba kapela Morčata na útěku v písničce " Strastiplná cesta dilda Pytlíka" zpívají toto: Jen ho pěkně přivítej i když je tejden nemytej :))

hodnocení

1x

*hej* Otele, héééj, Otele, jste tady ještě? Přivedli jsme vás moc do rozpaků? *hej*Ozvěte se, dejte vědět, že sledujete odpovědi. Ptal jste se otevřeně, my odpovídáme taky otevřeně.

doplněno 28.10.15 07:10:

Sony *hi*

sonyboj*
27.10.15 18:47

- babi -

*palec*

mecik*
hodnocení

1x

V tomhe jsem asi troch vyjímka.Já nemám rád, když se pije z jednoho hrnku, nesnesu když nemám svůj ručník a zrovna tak,chut nechut ,nedokázal bych překonat orál bez umytí.Jo hups ,když je chut ,ale né se vším všudy.

culdabulda1*

mecik

- za mých mladých let ještě orál nebyl tak samozřejmý, jako dnes, kdy se při představě sexu automaticky orál předpokládá. Přesto jsme si - v mnohých případech bych řekla, i proto - sex užívali docela s chutí - a u normálního člověka s pravidelnou hygienou nebylo tzv. "hupsnutí" bez bezprostředně předcházející hygienické očisty - zase nic tak nechutného, jako při dnes "povinném"? použití orálu.

scorpion*
hodnocení

1x

Sednete si vedle sebe,hezky si popovídáte a až budete mít v sobě pár skleniček červeného vína ( nejste opilý.Jen se mírně motá hlava) Tak to přijde samo.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Když musíš, tak musíš. Na očistu musí být čas potom. Když to na člověka prostě příjde, tak to příjde. Jsou věci které se někdy nemůžou plánovat s dostupnou časovou rezervou určenou na čisté povlečení, sprchu a župan.

ria*
hodnocení

0x

Evoluce - i my jsme zvířata a už vidím, jak jde gorilka hodit spršku před tím, než si užije..

hodnocení

0x

Taky mě to zajímalo - užírám se tím, jak moc jsem divná, když mi to přijde trošku fuj.

Ale je mi jasné, že sexují i lidé, co se nemyli déle než pár hodin či předchozí den večer...

S přítelem jsme tu "spontaneitu" vyzkoušeli jednou a už nikdy více. Ale on byl prase, takže to bylo možná tím :-D

hodnocení

0x

já s tou nečekaností problém nemám a pokud dotyčná neni vyloženě špindíra tak proč ne

já sem si zas nedoved představit jak bych babu sprchoval cestou z diskotéky když sme byly pod parou nadržený a byla krásně teplá letní noc

hodnocení

0x
Pokud venku nejsou 40ctky , co se neparime cely den v aute ci ve vlaku a neni clovek spina tak nevidim nic spatneho na to hupsnout. A je pravda jak tu pise nademnou , nadrzeny vest holku z diskoteky a sprchovat ji tak asi nechape...

hodnocení

0x

:-D Odposlechnuto před mnoha lety: Se divím, jaké vůně mají mýdla. Já bych vyrobil mýdlo, které by vonělo ženskou (ten člověk použil velmi jednoznačné slovo na p.). Jaké tam jabka nebo kytky?! Ženskou! Aby vonělo jako ženská. Byste viděli, jak by šlo na odbyt! A já bych byl v balíku. *smich* A to vím, že to byl strašný ďábel přes ženské.

albatros498022*
hodnocení

0x

Než se někde dojdeme osprchovat tak taky může být po chuti.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, film řeší sex i vášeň a neřeší hygienu nebo např. aplikaci kondomu. Film neřeší většinou ani hygienu následnou a ani nějaké potřísnění. A nejvíce tam chybí scény z následků - čekárna u lékaře na kožním oddělení. Jo, ta realita je pestřejší.

Zdravím!

doplněno 27.10.15 08:41:

Snad by bylo dobré udržet hygienu alespoň takové úrovně, aby si slepec nespletl ženu s rybárnou.

hodnocení

0x

V reálném životě by mne spíše zaráželo, že bych hupsla s někým naprosto neznámým do roští a ne to, že se nemám před tím kde osprchovat. Teda ještě se mi to nestalo a že jsem byla kdysi hodně aktivní v různých společenských událostech. Ale asi se to stává. Jenomže to už musí být tak silná touha po sexu, že na nějaké sprchování v tu chvíli žádný z protagonistů nepomyslí, na zapocené trenýrky také nemyslí, protože "spoďáry" jdou stejně stranou...;)

lidus*
hodnocení

0x

V reálném životě se děje totéž, dělo se i dřív akorát se s tím lidi nechlubili. Dnes je běžné, že se lidé chlubí kolik měli "neplánovaného" sexu, že jsou jiné orientace a podobně.S náhodnou známostí jsem já ochotná jít na kafe a tak se předtím nemusím nutně sprchovat.

hodnocení

0x

"Již se nekoupej," žádá Napoleon ve svém slavném dopisu Josefinu dva týdny před setkáním, aby se tak neochudil o vychutnání si přirozené vůně své milé.

ria*

:) Mamka památkářka vypráví, když inventarizuje depozitáře zámků, hradů, tak tam často mají pěkně jeté pánské a dámské dobové spodní prádlo :) Teď nevím v jakém období - tuším gotika - se prý koupání úplně zakazovalo, že to není zdravé. :)

Ria, ještě je potřeba připomenout, že nebyla wecka. Sluha přinesl a odnesl nočník. A že by přinesl i toaleťák? Asi ne. A kdo ví, jak to vypadalo u těch, kdo sluhu neměli. A sex fungoval. :-D

Nad tímhle tématem jsem také dost často uvažoval, jak to dělali dříve :) To asi hygiena nic moc nebyla a lidi se taky rozmnožovali.

mzxy*
hodnocení

0x

natural...feromony dělají divy, Napoleon také zakazoval své milence osobní hygienu několik dnů před jeho návratem z válečného tažení jí o tom pokaždé vyrozuměl posel...

když ti voní není co řešit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]