Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace dodání Balíku do ruky

Od: martinjuricek odpovědí: 7 změna:

Zdravím, chci se zeptat, zda jako adresát mám možnost reklamovat pozdní dodání Balíku do ruky než následující pracovní den. Poštovné jsem platit já přes účet. Koukal jsem se i na rozhodnou dobu podání balíku na podací poště a ta je o 4 hodiny později, než byl podán balík. Peníze na nedodání balíku počítám dostane odesílatel nebo můžu dostat i já? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

0x
reklamovat musi odesilatel. a dostane akorat rozdil ceny vuci cennymu baliku. takze par korun…
patys

Reklamovat cokoli české poště je zbytečný a je to o nervy.

Objednal jsem zboží, pošta poslala sms s potvrzeným doručením druhý den. Ten druhý den nic nepřišlo a žádná sms s odůvodněním atd.Den na to došla zase zpráva že dnes doručí. Nakonec doručili a to ad1 pozdě ad2 byl balík na kaši. Byl přelepen páskou česká pošta a byl šíleně zdeformovaný. Zboží uvnitř zničeno, rozmláceno atd. To je tak u pošty normální a chodí to tak snad všem v okolí. Pokud možno vyhýbat se službám ČP a využít jiné - kteří jsou sice mnohel lepší, ale i tak na prd. S balíkem se zachází jako s kamením.

lidus*
hodnocení

0x

Vy jste snad uvěřil sloganu "dnes podáte, zítra dodáme"? Chcete s s poštou přetahovat o jeden-dva dny spoždění, nevyhrajete, tím si jsem jistá.

mot
jste si jista spatne, pokud balik do ruky nedojde druhy den (a podate ho vcas), reklamaci bezproblemu uznavaji. jenom to proste nema cenu resit.
lidus*

Mot, já si tím můžu být jistá, mě na tom depu-info a reklamace dělá švagrová. V pohodě to s vámi sepíší ale jinak se nestane vůbec nic.

mot
me pokazde vratili rozdil mezi balikem do ruky a cennym balikem… tak nevim jak to tam vase svagrova vede…

joudic*
hodnocení

0x

budte rad, ze vam tak rychle prisel a dal bych to neresil... balik do ruky uz nikdy (cekal jsem i pres tyden)... aspon je nas vic, co budou postu bojkotovat. Nakupuji jen tam, kde je moznost PPL a pokud uz neni zbyti a nebo je obchod levny a ja nespecham na dodani, tak bud volam a nebo pisu mail, ze pozaduji balik poslat normalne na postu (ne do ruky), jinak ze objednavku rusim. Objednavam casto a se vsemi dopravci byly uz nejake problemy, PPL vzdy 100% a vzdycky prijeli ve vyhrazenem 3h vyseku, ktery zaslali pres SMS.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]