Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Když odmítnete chlapa

Od: raketka09 odpovědí: 23 změna:
Dobrý den, chtela bych se zeptat, jak by jste to pochopili Vy. Představte si, že odmítnete muže, o kterým ale víte, že Vás fakt miluje. On se pár dní na to, dá dohromady se slečnou, kterou předtím nemohl ani vystat, všude ji pomlouval a před Vámi přímo klečel na kolenou a prosil, at to spolu dáte dohromady. Dostal košem. Zajímá mne jel jak pochopit správně tuhle reakci. Děkuji :-D

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

8x

Dobrý den, chcete pohled i od muže? To jsem byl ale vůl, miloval jsem takovou krá..., která mě nechtěla, tak si najdu někoho jiného, a třeba zjistil, že je ona lepší než vy. Někdo je rychlý a netrpí nějakými rozchody a nebo se netrápí se zamilovaností a tak dále a tak to má být, život je krátký...

iz*
hodnocení

4x

Reaguji, přestože se ptáte pouze mužů.

Vážně by mne zajímalo, co je to za ženský, který nechají

"chlapa klečet u svých nohou", ačkoliv o něj nestojí.

Co si tím dokazují?

A proč po odmítnutí sledují, co odmítnutý muž dělá/s kým je?

Nezdá se mi, že byste chtěla (byla schopna) muži porozumět...

buss
hodnocení

3x

Já bych to neřešil, život jde dál a on si může dělat co chce.

fiser22*
hodnocení

3x

A proč vás to tak zajímá když o něj nemáte zájem .) Navíc, jak to tak občas bývá, co se škádlívá...

hodnocení

3x

Asi slevil ze svých nároků a možná konečně našel tu pravou a nemusí se doprošovat. Konec konců je svéprávný, může si dělat co chce. Pokud bych někoho odmítla, nezajímala bych se o to co dělá nebo nedělá. Bylo by mi to jedno.

hodnocení

3x

Zkusil to na vás, nevyšlo to, tak to zkousil jinde. Jak jinak to pochopit. Nejste holt jediná žena na světě a muž asi není tak hloupý, aby truchlil kvůli odmítnutí a ztácel tak zbytečně čas.

A to, že vám řikal, že tu ženu nemohl vystát, jestě neznamená, že ji vystát opravdu nemohl. To je stejné, jako s tou láskou k vám, která taky nemusela být tak velká, jak vám tvrdil.

ria*
hodnocení

1x

Pochopila bych to tak že nejste jediná žena na světě ;)

martinaa*
hodnocení

1x

Třeba prozřel. ;).

eulalie*
hodnocení

1x

Jak pochopit správně pánovu reakci? Dostal košem, to zamává se sebevědomím každého, i sebetvrdšího tvrďáka chlapa. Slečna, dříve vysmívaná a pomlouvaná, byla po ruce. A protože měla asi všechno podstatné, co muž od ženy žádá - prsa, zadek a nějaký ten otvor dole (a dokonce umí i vařit), tak se ze slečny stala jeho momentální vyvolená. Jak prosté, milý Watsone!

pepa*

Pro změnu odmítnutá žena je to nejhorší, co lze potkat. Uražená ješitnost u dam má téměř neomezené možnosti pomsty.

klera*

To máte pravdu...

eulalie*

Hele, Pepo, každého odmítnutí bolí. A je jedno, je-li to muž, či žena. A každý se s tím vyrování po svém. Někdo se hned vrhne do náruče prvního, co se mu postaví do cesty, druhý/a spřádá důmyslné pomsty...na pohlaví nezáleží. A jiný/á mávne rukou a jde si třebas dočíst rozečtenou knihu. Spokojen? Nyní je to genderově správně? *smich*

pepa*

Já byl po odmítnutí dámy buzík a hajzl. Asi tak.

lucie*
hodnocení

0x

...že zas taková láska to nebyla,byl jen na tebe zvyklý a nechtěl změnu.

ctenar*
hodnocení

0x

Ach, tyhle stredoskolske lasky. Jeden den jsou s timhle a druhy den uz chodi s nekym jinym.

No nic, taky z toho jednou vyrostes a dostanes rozum.

figurek*
hodnocení

0x

Nemilovala jste ho, tak co se divíte?

Poradím vám totéž, co jsem zde už několikrát napsal. Přečtěte si váš dotaz ještě jednou a hlavně čtěte to, co jste napsala mezi řádky.

Ten kdo vás bude mít doma, ten si užije.

pepa*
hodnocení

0x

Jestliže vás fakt miluje a vy tady z něj děláte idiota, tak se nedivím, že přehodnotil svůj zkreslený názor a role vám prohodil. Teď jste ta divná vy.

Jak se říká: hloupý kdo dává, hloupější kdo nebere.

krasula
hodnocení

0x

Možná je to odveta -Vám tak trochu najust. Na mě je to celé poněkud hysterické. A chybí údaj o věku aktérů.

ivetaa*
hodnocení

0x

tak ty chceš pochopit reakci? je možný že ti ještě někdy napráská...popřemýšlej, jestli si to zasloužíš...*smich*

moravan*
hodnocení

0x

Možná to udělal jen proto, že budete mít zlost. Asi to odhadl správně a povedlo se mu to.

alena1
hodnocení

0x

Takže teď bude pro změnu pomlouvat vás.

alcago*
hodnocení

0x

Být na vašem místě, nebyla bych ješitně zhrzená a myslela bych si:"Co mně je do toho!"

mecik*
hodnocení

0x

Asi jste pro něho něčím opravdu byla..Tohle je gesto zhrzené lásky,když si nechtěla ty, podívej,mám lepší.At už to dopadne u něj jakkoli ,momentálně mu pomohla k triumfu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]