Dobrý den, chtela bych se zeptat, jak by jste to pochopili Vy. Představte si, že odmítnete muže, o kterým ale víte, že Vás fakt miluje. On se pár dní na to, dá dohromady se slečnou, kterou předtím nemohl ani vystat, všude ji pomlouval a před Vámi přímo klečel na kolenou a prosil, at to spolu dáte dohromady. Dostal košem. Zajímá mne jel jak pochopit správně tuhle reakci. Děkuji
Dobrý den, chcete pohled i od muže? To jsem byl ale vůl, miloval jsem takovou krá..., která mě nechtěla, tak si najdu někoho jiného, a třeba zjistil, že je ona lepší než vy. Někdo je rychlý a netrpí nějakými rozchody a nebo se netrápí se zamilovaností a tak dále a tak to má být, život je krátký...
Asi slevil ze svých nároků a možná konečně našel tu pravou a nemusí se doprošovat. Konec konců je svéprávný, může si dělat co chce. Pokud bych někoho odmítla, nezajímala bych se o to co dělá nebo nedělá. Bylo by mi to jedno.
Zkusil to na vás, nevyšlo to, tak to zkousil jinde. Jak jinak to pochopit. Nejste holt jediná žena na světě a muž asi není tak hloupý, aby truchlil kvůli odmítnutí a ztácel tak zbytečně čas.
A to, že vám řikal, že tu ženu nemohl vystát, jestě neznamená, že ji vystát opravdu nemohl. To je stejné, jako s tou láskou k vám, která taky nemusela být tak velká, jak vám tvrdil.
Jak pochopit správně pánovu reakci? Dostal košem, to zamává se sebevědomím každého, i sebetvrdšího tvrďáka chlapa. Slečna, dříve vysmívaná a pomlouvaná, byla po ruce. A protože měla asi všechno podstatné, co muž od ženy žádá - prsa, zadek a nějaký ten otvor dole (a dokonce umí i vařit), tak se ze slečny stala jeho momentální vyvolená. Jak prosté, milý Watsone!
pepa*
Pro změnu odmítnutá žena je to nejhorší, co lze potkat. Uražená ješitnost u dam má téměř neomezené možnosti pomsty.
klera*
To máte pravdu...
eulalie*
Hele, Pepo, každého odmítnutí bolí. A je jedno, je-li to muž, či žena. A každý se s tím vyrování po svém. Někdo se hned vrhne do náruče prvního, co se mu postaví do cesty, druhý/a spřádá důmyslné pomsty...na pohlaví nezáleží. A jiný/á mávne rukou a jde si třebas dočíst rozečtenou knihu. Spokojen? Nyní je to genderově správně?
Asi jste pro něho něčím opravdu byla..Tohle je gesto zhrzené lásky,když si nechtěla ty, podívej,mám lepší.At už to dopadne u něj jakkoli ,momentálně mu pomohla k triumfu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.