Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, já bych to nazval skleněné knoflíky (čiré) - a pod tímto pojmem to hledal.
Zdravím!
doplněno 25.10.15 09:26: doplněno 25.10.15 09:42:random - podle obrázku to vypadá na kamínky (knoflíky) našívací (viz jejich spodní strana, která je tam trochu vidět). Záleží na tom, jaké bude jejich využití.
doplněno 25.10.15 09:47:random - aha, zdálo se mně, že je tam výstupek s dírkou pro niť. Díky za vysvětlení.
Viděla jsem je v malém síťovaném pytlíku v IKEA, v Kik a ještě někde, v obchodě s tvořivým materiálem. A také někde v květinářství, kde měli i drobnosti na vyzdobení interieru. To, co jste vyfotila, to je moc pěkné!
Radom, kde se takové magnetky-kamínky dají sehnat? Jsou moc pěkné, ráda bych je měla.
Ahááá, děkuji. Je to bezva nápad. Bude to krásný dárek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.