Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozešla jsem se s přítelem,mm ho pořád ráda

Od: sofie540 odpovědí: 7 změna:
Rozešla jsem se s přítelem,uvědomila jsem si,že ho mám ráda a že jsem se s nīm neměla rozcházet.Råda bych
to dala dohromady,ale nevīm jak mu to řīt.On by byl rád kdyby jsme se dali dohromady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud jste si jistá tím, že stojí o vztah s Vámi, pak u to řekněte na rovinu. Že rozchodu litujete, uvědomila jste si, že jste se unáhlila a jste si jistá tím, že o přítele nechcete přijít. Že stojíte o vztah s ním. A jestli on je na tom stejně, pak se tomu bránit nebude...

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nějak nevidím v té Vaši otázce ten problém. Vy ho chcete a on chce Vás.

Situace je to docela příjemná, tak co vlastně řešíte? Zdravím!

eulalie*
hodnocení

2x

Pokud jste se již jednou s přítelem rozešla, tak patrně existoval důvod, proč jste to udělala, ne? Nebylo to asi jen tak, že jste se ráno probudila a odpoledne už jste byla rozejitá, jelikož vás to zrovna napadlo. No a nyní, když už s přítelem nejste, tak si svůj vztah s ním maličko malujete dorůžova, to špatné je zapomenuto... Takže doporučuji si v klidu sednout a ještě jednou probrat důvody, které vás vedly k rozchodu. Tyto důvody totiž budou trvat i nadále, určitě se hned tak neztratí, i kdybyste se zase dali znovu dohromady... A proč to všechno píšu? No aby se vám zakrátko nestalo, že jste sice opět s přítelem, ale stojí to za starou bačkoru.

hodnocení

1x

Možná, že jste si neuvědomila, co je mít rád a co je milovat. Milovat, to je otázkou srdíčka a mít rád, to je tázkou hlavy a rozumu. Ujasněte si to, proč jste se rozešli. Až to budete vědět, bude vám to jasné, pak se vraťte nebo to nechejte tak.

hodnocení

0x

No.. já si myslím, že rozejít se s pocitem nenávisti může jen opravdu špatný člověk. Prostě jste se rozešla, protože nemáte něco společné - budoucnost. Můžete ho mít ráda dál - jako přítele, kamaráda, známého..., ale jestli se dáte znovu dohromady, zřejmě další rozchod bude již s tou nenávistí...

Samozřejmě není zásadní info uvedena - důvod rozchodu.

hodnocení

0x

Vidím, že se teď s rozcházením roztrhl pytel. Jinak určitě doporučuji nic nedusit v sobě, jít za ním a vše si vysvětlit, než bude pozdě. Občas se prostě stává, že někdo udělá unáhlený názor, ty máš to štěstí, že to můžeš napravit :)

mzxy*
hodnocení

0x

1.) žena musí mít vždy navrch

2.) proto je nutné vše zorganizovat tak, aby první krok udělal ON, i za tu cenu že to chvilku potrvá

3.) pak kývneš a dáte se opět dohromady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]