Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, již delší dobu mě bolí pod levou lopatkou až k rameni. Nic nepomáhá. Byla jsem na rehabilitaci a nic. Nejhorší je to po námaze. Děkuji.
Dobrý den, pokud jste byla na rehabilitaci, tak zřejmě až po vyšetření u lékaře. Takže, nějakou diagnozu znáte, protože jinak by Vás lékař neposílal na tu rehabilitaci. Nepíšete, kolikrát a na jaké rehabilitaci jste byla, ale co vím, tak při rehabilitaci se zpočátku problém spíše zhoršuje a až později může přijít úleva. Možná bude stačit chodit na tu rehabilitaci dál.
A když víte, že bolest je horší po námaze (což se zdá býti logické), tak to namáhání omezte.
Zdravím!
doplněno 24.10.15 19:23:tiffany - když já o té tazatelce nic nevím. Může to být svobodná studentka, žena těžce pracující (stavba, hutě, doly) nebo to má z válení a špatného kanape . Ale, třeba nám ještě něco napíše a budeme radit lépe i cíleněji.
Milý Bene, Vaše rada se zdá být poněkud "hraběcí"... jedno, možná méně známé, ale podle mne velmi pravdivé přísloví říká : "Muž pracuje od rána do večera, ženina práce nekončí nikdy". Ale i tak, máte pravdu a i já se k té hraběcí radě připojuji a doporučuji Tanje odpočinek. Zkrátka, někdy je třeba poněkud vysadit a myslet také trochu na sebe, zejména s tím odpočinkem. Ten napraví mnohé , tak Tanjo do toho ! Shodou okolností si dnes dokonce můžete legálně přispat
) !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.