Nejste přihlášen/a.
Zaměstnavatel může s jedním zaměstnancem
uzavřít pracovní poměr na dobu určitou maximálně třikrát po sobě.
Za další pracovní poměr se považuje i prodloužení
původního pracovního poměru.
Pokud jste pracovní poměr už třikrát prodloužil, mělo by už podle mne jít o pracovní poměr na dobu neurčitou. (Ale možná jste dotaz jenom nepřesně formuloval.)
Jde-li o pracovní poměr na dobu určitou, skončí 31. 12. uplynutím sjkednané doby. V takovém případě nemusíte zaměstnavateli nic předem oznamovat – i on ví, na jak dlouho s Vámi pracovní smlouvu uzavřel.
V příépadě pracovního poměru na dobu určitou byste musel zaměstnavateli doručit do konce října písemnou výpověď. (Výpovědní doba by začala běžet 1. listopadu a zaměstnání by skončilo 31. prosince.)
smlouvu máte do konce prosince, takže se nemusíte nikoho na nic ptát, klidně ke konci roku si na personálním vyřídíte nějaké ty papíry o sociálním a důchodovém pojištění a od ledna můžete pracovat jinde.
Ale tady jsme na poradně, proto vám radím : Plánovaný odchod jinam ohlaste svému šéfovi už teď. Možná vám i on nabídne lepší peníze. Byla by chyba prásknout za sebou dveřmi.
jasně,zas nejsem takovej člověk,co bych řekl 30. 12. nazdar ,ale uvažuji už o nové práci dlouho,jsem tam dva roky,jen mě ojebávají,když se ozvu jsem drzý...a myslím,že docela dělám práci dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.