Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pri namaze na zvraceni

Od: adamcz* odpovědí: 4 změna:

Dobry den, nevite cim to muze byt po operaci jsem mel pauzu 8mesicu a ted druhy mesic zacal cvicit lehke vahy, jen na protazeni atd...A ted poslednich 14 dni mam nechut a celi tyden kdyz jdu tak mi je vzdy hrozne na zvraceni a potim se ,tohle jsem nikdy nemel...nemuze to byt nabeh na cukrovku

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

522xboy*
hodnocení

2x

mam podobny problem.. u me je to vysokej krevni tlak...jen bez k doktorovi, zdravi mas jen jedno a nejde ho restartovat jak ve hre..

adamcz*
hodnocení

ahoj diky za odpoved ja prave leta beru leky na vysoky tlak ...Operace byla 2x a to pupecni kyla po druhe mi dali sitku

bruno*
hodnocení

0x

To je otázka pro lékaře.

krasula
hodnocení

0x

Tohle je na doktora! Ani nepíšete, jaká operace, jestli Vám vzali půl žaludku nebo meniskus. U cukrovky je velká žízeň...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]