Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Častá nevolnost

Od: michaeldesanta odpovědí: 5 změna:

Ahoj, poslední měsíc mám problém. Každých cca 10 dní se dostavuje ukrutná bolest břicha. Citím ji někde upřostřed a je to fakt děs. Pokaždé jsou to stejné příčiny.

Poprvé to bylo nejhorší, ukrutná bolest, zvracel jsem několikrát za noc, nemohl jsem usnout. Nakonec jsem se dvakrát vyzvrátil a vše bylo v klidu a břicho mě přestalo bolet.

Podruhé to bylo překvapivě o dost mirnější. Opět bolest na stejném místě, ne tak ale intenzivní, opět jsem se vyzvrátil a za půl hodiny bylo po všem.

Ze včerejška opět to stejné, akorát už se mi ani nechtělo moc zvracet, bolest přetrvávala dost dlouho ale nic co by se nedalo vydržet, takže jsem se pokusil i usnout což se mi povedlo. Několikrát jsem se samozřejmě vzbudil ale když jsem se probudil v 5:00 opět bylo po bolesti.

Jinak je to opravdu tak že po té co ta bolest přejde o ničem nevím, třeba těch dalších 10 dní mi vůbec nic není.

V pondělí mám v plánu zajít za doktorkou svoji dětskou. Teď jsem to bohužel nestihl protože jsem dlouho spal. Co je zajimavé je že tento problém příjde vždy navečer, nikdy se mi nestalo že by přišel ráno nebo jindy během dne. Jinak je mi 17 let, 166cm/65kg a jím i pohybuji se normálně. Neodhadnete čím by to mohlo být? Mohlo by to být ze stresu? Je fakt, že v poslední době jsem celkem pod tlakem kvůli škole a takové setavy jsem dřív neměl.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Podle popisu a lokalizace místa se pravděpodobně jedná o problém v žaludku, který může být způsoben stresem. O slepák se v žádném případě nejedná. Navštivte lékaře!

hodnocení

0x
Ahoj.
Pochopitelně,že to může být ze stresu.
Stres je opravdu děs !
Každopádně běž v pondělí k lékařce.
Tady to nepoznáme a lékaři nejsme.
michaeldesanta
hodnocení

Já jsem si říkal jestli by to nemohl být slepák, třeba. Ale to si myslím že bych o té bolesti věděl pořád, rozhodně v kratších intervalech než 10 dní.

hodnocení

0x

žaludeční neuróza? může to být pouze psychické, ale samozřejmě doktor musí vyloučit fyzické onemocnění.

V případě psychiky...psycholog nebo psychiatr, aby se to nezhoršovalo

culdabulda1*
hodnocení

0x

mrkni sem - a samozřejmě jdi k lékaři

nemoci.vitalion.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]