Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mamka má začínající artrózu v kolenou, zatím ji to moc nebolí, ale chtěla by brát nějakou doplňkovou výživu, tak jsem se chtěl zeptat, jestli s tím máte nějaké zkušenosti.
Co vám pomohlo? Kamzík? Proenzi? Gumoví medvídci? Něco jiného? Nebo to je k ničemu? Mám se orientovat jenom podle množství obsaženého kolagenu?
Díky
Já mám už pár let problém s koleny. Oteče mi jedno, nebo obě a je to nepříjemné. Třeba měsíc to zlobí a nemůžu dřepnout, chodit se schodů, nebo kleknout na kolena. Artritický nález se nepotvrdil. Manželka mi koupila balení Proenzi 3 Plus. Zobu to z toho balení třikrát denně, končím už třetí měsíc. Mám tam už tak na dva dny. Asi po 14ti dnech jsem pocítil zlepšení, otoky opadly, bolest zmizela a zatím dobrý. Takže momentálně jsem ve stavu, kdy mohu říct, že co se kolen týká, jsem bez problémů. Uvidíme, co to udělá za 2-3-měsíce. Třeba budu muset kůru zopakovat, třeba ne
Setkáte s takovými i jinými názory, někdo doporučí, někdo zatratí. Někdo doporučí vepřové nožičky a sulc.
Já jsem brala Artritin plus z Mirby z Peček.
Je to levnější a dá se říci, že podstata všech těchto léků - doplňků je stejná. U těch dražších platíte značku - reklamu.
Já jsem byla spokojená a cítila jsem velkou úlevu. Fakt je, že jsem opakovala léčbu jenom jednou, na další, udržovací jsem se už vyflákla. Nyní jsem přibrala, tak buďto zhubnu, nebo si nějaké balení budu muset pořídit, trochu cítím klouby.
Jinak nožičky i sulc mám ráda, to si dám.
Gumové medvídky ani náhodou, jsou tam barviva a kolik by jich asi člověk musel sníst? To mě nějak neláká.
Jestli má mamka nadváhu, tak trochu zhubnout, ale vím podle sebe, že je to těžké.
tyhle doplňky jsou zbytečné všechny...to Vám poví i doktor.Gumoví medvídci dnes ani nejsou z přírodní želatiny.Kdo ví z čeho je dělají.Pomůže správný pohyb,ideální těl.váha a dobrá životospráva.Co je dobrý ,tak mi doktor napsal Condrosulf 800a ten nebyl špatný,ale zase v kombinaci ideální váha a pohyb.
Doktor mi to vysvětloval polopatě,kloub aby se přirozeně promazával,tak se musí hýbat(jako namazaný píst)proto k tomu patří i dobrá strava.A pokud mu chcete ulehčit nesmí nést zbytečnou váhu a měl by mít kolem sebe svaly ,které mu pomáhají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.