Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posudková komise

Od: swinger73* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, před čtyřmi lety jsem byla na operaci páteře. Schválili mi ČID 1.stupně. V současné době mám mezi 4/5 obratlem na bederní páteři opět výhřez ploténky 4mm s těsným kontaktem s kořenem. Bolesti jdou do pravé nohy. Byla jsem i v lázních,ale zlepšení je minimální. Za týden jdu k posudkovému lékaři. Máte prosím někdo s takovouto situací zkušenosti? Odeberou mi invalidní důchod,když mám takovýto lékařský nález? Děkuji Vám za Váš čas i za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bruno*
hodnocení

2x

Bohužel se často takovéto případy řeší posudkovým lékařem jen od stolu. Mně takto odebrali 3. stupeň rovnou na nulu. Ale pokud jste opravdu pozvána posudkovým lékařem, máte šanci. Obecně je na případy ID vyvíjen tlak, aby jich bylo co nejméně.

uska*
hodnocení

2x

Nikdo neví jak to dopadne. U nás by vám řekli, že operují od 6 mm nahoru, tudíž jste v normě a můžete do práce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2024 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]